🔥İndirim Realme 12+ 10.999 TL / Realme 12 Pro 11.999 TL

Nihayet indirime girdiler. Realme 12+ Samsung A16'yı tokat manyağı yapar, Realme 12 Pro ise fiyatına göre telefoto kamerası ve kavisli ince bezeller sunuyor.

Pro için 1000tl fark verilir mi ?

Pro için 1000tl fark verilir mi ?
Ekranı kavisli, kullanımı keyifli olur. Ekstra olarak telefoto kamera özelliği mevcut o kadar. İki cihazın işlemcisi de iş görür, mtk 7050 güncel işlemci + a koymaları güzel olmuş. Normalde hb de + modeli 12.000 e satılır, pro nun 12.000 olması tercih edilebilir. Vermesen de pişman etmez diyim.

Ekranı kavisli, kullanımı keyifli olur. Ekstra olarak telefoto kamera özelliği mevcut o kadar. İki cihazın işlemcisi de iş görür, mtk 7050 güncel işlemci + a koymaları güzel olmuş. Normalde hb de + modeli 12.000 e satılır, pro nun 12.000 olması tercih edilebilir. Vermesen de pişman etmez diyim.
Kavisli ekran sevmiyorum o zaman 12+ alayım 11bine

Pro Plus şöyle 15K olsa ne güzel olurdu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaçak Poco X7 mi alsam yoksa TR 12 Pro mu çok arada kaldım.

Beyler mlbb clash royale oynuyorum kamera normal olsun günlük kullanimda filan üzmesin istiyorum yetermi sizce birde arayüzü filan naeil redmi gibi degil demi redmiden bıktım artik kendi uygulamasında reklam çıkıyor

Birde bende 12+ 13.5k gösteriyor

Beyler mlbb clash royale oynuyorum kamera normal olsun günlük kullanimda filan üzmesin istiyorum yetermi sizce birde arayüzü filan naeil redmi gibi degil demi redmiden bıktım artik kendi uygulamasında reklam çıkıyor

Birde bende 12+ 13.5k gösteriyor
indirim bitti hocam.

İndirim tekrar aktif.

Sepete eklenmiyor telefonlar neden acaba
Sadece 12+ tek renk stokta var. 12 Pro ise HB sitesinde benzer fiyattan alınabilir.

Screenshot_6.webp

Geri