Realme 7 PRO vs Redmi Note 10

Realme 7 pro mu A52 mi
A52.
Neden?

OIS destekli ve daha başarılı arka kamera.
Android'in en iyi arayüzlerinden biri olan OneUI.
Kutudan Android 11'le çıkması ve 3 yıl android 4 yıl güvenlik güncellemesi garantisi.
90 hz ekran.
IP67 su geçirmezlik sertifikası.

Realme 7 Pro tabii ki.
Redmi Note 10 değil Redmi Note 10 Pro rakip olabilir. O durumda bile yazılım üstünlüğüyle Realme 7 Pro derdim.
aslında bende realme 7 tarafındayım ancak biraz daha bütçe osaklı düşündüğüm için redmi note 10 ile realme 7 arasında kaldım bakıcaz artık ya indirim kovalicaz yada bütçe arttırıcaz

A52.
Neden?

OIS destekli ve daha başarılı arka kamera.
Android'in en iyi arayüzlerinden biri olan OneUI.
Kutudan Android 11'le çıkması ve 3 yıl android 4 yıl güvenlik güncellemesi garantisi.
90 hz ekran.
IP67 su geçirmezlik sertifikası.
Arka plaka plastik ama

Realme 7 Pro'da da plastik.
Orta segmentte malzeme kalitesi iyi olan Xiaomi Mi11 Lite, Mi Note 10 Lite gibi telefonlar var. Onun dışında hemen hemen hepsi plastik.
Ama bu çok değişik ya gıcırdıyor böyle gittim kalın kılıf aldım inun için

arkadaşlar evet başlıktada yazdığı gibi bu iki telefon arasında kaldım ve sizlere fikirlerinizi sormaya karar verdim
bu iki telefondan birini kullanan arkadaşlar iyi kötü yorumlarınızı bekkiyorum
kullanmayanlarda fikirlerini yazabilirler

Realme kesinlikle.

Ama bu çok değişik ya gıcırdıyor böyle gittim kalın kılıf aldım inun için
Evet ya o sorunu duydum ben de, bazı serilerde varmış ve özellikle siyah renklilerde çıkıyormuş. Yeni üretimlerde düzeltmişlerdir muhtemelen. Türkiye'de üretilen ilk Samsung cihazlar olduğundan mıdır nedir işçilik sıkıntısı var.

Evet ya o sorunu duydum ben de, bazı serilerde varmış ve özellikle siyah renklilerde çıkıyormuş. Yeni üretimlerde düzeltmişlerdir muhtemelen. Türkiye'de üretilen ilk Samsung cihazlar olduğundan mıdır nedir işçilik sıkıntısı var.
Siyah aldım ben de :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İçine göçüp çıkıyor gıcırdıyor böyle

Siyah aldım ben de :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İçine göçüp çıkıyor gıcırdıyor böyle
14 gün geçmediyse iade hakkınızı kullanmaya çalışabilirsiniz. THH'ye başvurarak para iadenizi alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,583
Üyeler
190,768
Son üye
Riwi
Geri