Realme 7 pro mu A52 miRealme 7 Pro tabii ki.
Redmi Note 10 değil Redmi Note 10 Pro rakip olabilir. O durumda bile yazılım üstünlüğüyle Realme 7 Pro derdim.
Realme 7 pro mu A52 miRealme 7 Pro tabii ki.
Redmi Note 10 değil Redmi Note 10 Pro rakip olabilir. O durumda bile yazılım üstünlüğüyle Realme 7 Pro derdim.
A52.Realme 7 pro mu A52 mi
aslında bende realme 7 tarafındayım ancak biraz daha bütçe osaklı düşündüğüm için redmi note 10 ile realme 7 arasında kaldım bakıcaz artık ya indirim kovalicaz yada bütçe arttırıcazRealme 7 Pro tabii ki.
Arka plaka plastik amaA52.
Neden?
OIS destekli ve daha başarılı arka kamera.
Android'in en iyi arayüzlerinden biri olan OneUI.
Kutudan Android 11'le çıkması ve 3 yıl android 4 yıl güvenlik güncellemesi garantisi.
90 hz ekran.
IP67 su geçirmezlik sertifikası.
Realme 7 Pro'da da plastik.Arka plaka plastik ama
Ama bu çok değişik ya gıcırdıyor böyle gittim kalın kılıf aldım inun içinRealme 7 Pro'da da plastik.
Orta segmentte malzeme kalitesi iyi olan Xiaomi Mi11 Lite, Mi Note 10 Lite gibi telefonlar var. Onun dışında hemen hemen hepsi plastik.
Realme kesinlikle.arkadaşlar evet başlıktada yazdığı gibi bu iki telefon arasında kaldım ve sizlere fikirlerinizi sormaya karar verdim
bu iki telefondan birini kullanan arkadaşlar iyi kötü yorumlarınızı bekkiyorum
kullanmayanlarda fikirlerini yazabilirler
![]()
realme 7 Pro- realme (Türkiye)
realme 7 Pro Türkiye de Sony 64MP dörtlü kamera, 65 W SüperDart Şarj ve 16,3 (6.4") Süper AMOLED tam ekran ile donatılmıştır.realme.com da özellikler ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi edinin.www.realme.com
Evet ya o sorunu duydum ben de, bazı serilerde varmış ve özellikle siyah renklilerde çıkıyormuş. Yeni üretimlerde düzeltmişlerdir muhtemelen. Türkiye'de üretilen ilk Samsung cihazlar olduğundan mıdır nedir işçilik sıkıntısı var.Ama bu çok değişik ya gıcırdıyor böyle gittim kalın kılıf aldım inun için
Siyah aldım ben deEvet ya o sorunu duydum ben de, bazı serilerde varmış ve özellikle siyah renklilerde çıkıyormuş. Yeni üretimlerde düzeltmişlerdir muhtemelen. Türkiye'de üretilen ilk Samsung cihazlar olduğundan mıdır nedir işçilik sıkıntısı var.
İçine göçüp çıkıyor gıcırdıyor böyleEvet ya o sorunu duydum ben de, bazı serilerde varmış ve özellikle siyah renklilerde çıkıyormuş. Yeni üretimlerde düzeltmişlerdir muhtemelen. Türkiye'de üretilen ilk Samsung cihazlar olduğundan mıdır nedir işçilik sıkıntısı var.
14 gün geçmediyse iade hakkınızı kullanmaya çalışabilirsiniz. THH'ye başvurarak para iadenizi alabilirsiniz.Siyah aldım ben de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İçine göçüp çıkıyor gıcırdıyor böyle
Annem daha telefon almaz anne en iyisi bu dedim sana güveniyorum dedi14 gün geçmediyse iade hakkınızı kullanmaya çalışabilirsiniz. THH'ye başvurarak para iadenizi alabilirsiniz.