Kienz1 80+ Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 73 Reaksiyon skoru 5 19 Ocak 2025 #1 Merhabalar telefonu 2. El olarak aldım.amoled yanığı olduğunu farkettim ve pil çok hızlı bitiyor bunlar garanti kapsamına girer mi ve garantiye kargo ile nasıl gönderebilirim garanti belgesi ve fatura duruyor.
Merhabalar telefonu 2. El olarak aldım.amoled yanığı olduğunu farkettim ve pil çok hızlı bitiyor bunlar garanti kapsamına girer mi ve garantiye kargo ile nasıl gönderebilirim garanti belgesi ve fatura duruyor.
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 31,382 En İyi Cevap 17 Reaksiyon skoru 72,748 19 Ocak 2025 #2 Kutusundan kağıt çıkıyor numara yazar orayla iletişime geç. Ama muhtemelen o yanığı garanti kapsamına sokmazlar.
Kutusundan kağıt çıkıyor numara yazar orayla iletişime geç. Ama muhtemelen o yanığı garanti kapsamına sokmazlar.