Realhas the Great
80+ Gold
Bu çıkış fiyatı Beyler sakin olun 7-8K bandına düşecektir.
Bu şarkıyı dinleyerek verginin dibine vuranlara sövüyorum.
Üstü sende yok zatenBir telefona maksimum vereceğim para 3500-4000 arasıdır. Üstünü gereksiz buluyorum.
Kullanmadan keşke olsun demezsin zaten telefondaki asıl amacı 120 hznin sosyal medyadaki akıcılığı ve okadar fark ediyorki eğer 120 hz kullanırsan büyük ihtimal yeni alcağın telefonda koşul olarak 120 hz ararsınYüksek hz’li ekranı bilgisayarda bile aramıyorum. Bilgisayarda 75hz ekranım var. Gayet yeterli. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum. Oynadığım oyunlar 60-75fps sabit çalıştığı için hem ekran kartım daha az yorulmuş oluyor, hem de oyun deneyimi çok akıcı oluyor. Telefonda da oyun oynayan birisi değilim. iPhone SE kullanıyorum ve hiç keşke 120hz ekranım olsaydı demedim. Kaldı ki Apple zaten oyun telefonu çıkarmıyor. Üst serileri (pro ve pro max) çok yönlü telefonlar. Ama mini zaten gerek pili, gerek ekran boyutu ile oyun telefonu olmadığını gösteriyor.
Bu paraya illa android cihaz alacak olsam, en azından dex modu olan bir Samsung tercih ederim. Android tercih etmek için gerçekten geçerli bir sebep dex mode.
kullandım. telefonumun ekranını kırdığı için 1 hafta kadar arkadaşımın poco x3'ünü kullandım, daha sonra yapılınca mi8'e geri döndüm. şimdi iphone se kullanıyorum. bunun yanında 120hz ekranlı oyun laptopum vardı, daha sonra 75hz monitöre de geçtim. ikisinde de aman aman, benim için olmazsa olmazmış demedim, diyemedim. sosyal medyada aşağı kaydırırken 60hz kaydırsa ne olur, 120hz kaydırsa ne olur. altı üstü bir üstteki gönderiden bir alttaki gönderiye geçiyorsun. kaldı ki 60hz de yeterince akıcı. takılıp kasmadıkça hiç problem değil.Kullanmadan keşke olsun demezsin zaten telefondaki asıl amacı 120 hznin sosyal medyadaki akıcılığı ve okadar fark ediyorki eğer 120 hz kullanırsan büyük ihtimal yeni alcağın telefonda koşul olarak 120 hz ararsın
Sinema filmler 20 fps olmasıyla 120hz nin ne alakası var ben anlamadım ki Yani kaydırırken akıcı olsa ne olur diyorsunda sürekli öyle kullanmak gayet iyi bir kullanım keyifi oluyor senin dediğine göre tüm telefonlar 30hz olsun nolcakkullandım. telefonumun ekranını kırdığı için 1 hafta kadar arkadaşımın poco x3'ünü kullandım, daha sonra yapılınca mi8'e geri döndüm. şimdi iphone se kullanıyorum. bunun yanında 120hz ekranlı oyun laptopum vardı, daha sonra 75hz monitöre de geçtim. ikisinde de aman aman, benim için olmazsa olmazmış demedim, diyemedim. sosyal medyada aşağı kaydırırken 60hz kaydırsa ne olur, 120hz kaydırsa ne olur. altı üstü bir üstteki gönderiden bir alttaki gönderiye geçiyorsun. kaldı ki 60hz de yeterince akıcı. takılıp kasmadıkça hiç problem değil.
yüksek tazeleme en çok rekabetçi oyunlarda işe yarıyor. hikayeli oyunlarda(özellikle konsol tarafında 30fps çalışan oyunlar varken) yüksek tazelemenin hiç bir önemi kalmıyor. sinema filmler 23.7fps, diziler 30fps(bunda yanılıyor olabilirim, bunlar da 23.7 olabilir) gösteriliyor. youtubedaki videolar -hepsi olmasa da- 60fps gösteriliyor. ben hem telefonda, hem bilgisayarda yüksek tazeleme hızını kullanacak yer bulamadım. sayfaları kaydırırken de yüksek hzde olması benim ilgimi çekmiyor açıkçası.
yanlış anlaşılmasın, tekrar söylüyorum. bu teknoloji kötü, 60hz daha iyi demiyorum. sadece benim kullanımım için bana gereksiz geldi, olmasa da olur diyorum.
diyorum ki, BENİM İÇİN hiç önemli değil. 60hz yeterince akıcı. kaydırma haricinde 120hz bir işime yaramıyor. sadece aşağı kaydırırken de 120hz olmasa da olur.Sinema filmler 20 fps olmasıyla 120hz nin ne alakası var ben anlamadım ki Yani kaydırırken akıcı olsa ne olur diyorsunda sürekli öyle kullanmak gayet iyi bir kullanım keyifi oluyor senin dediğine göre tüm telefonlar 30hz olsun nolcak
Yav git 12 al veya s21 fenan bak daha iyi.Ben 6000-7000₺ bandın da beklerken şok oldum bu fiyata üzülüyorum valla sanki herkesin elinde iphone 12 alacak para var gibi fiyat biçmişler şaka gibi. Ekran desen 1.07 milyon renk uzayı yok, ois desteği yok, ön kamera desen hala 1080p 30fps 4K 30fps olacağı yerde ne su sıçraması, ne toza dayanıklık hiç bir şey yokki 120hz Super AMOLED kullanalım en iyi işlemciyi koyalım 9999TL veren olur zaten demişler iphone ya burealme Gt Rmx2202 ( Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
realme Gt Rmx2202 ( Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
sjÜstü sende yok zaten
Tamam senin için önemli değilde çoğu kişi için gayet önemlidiyorum ki, BENİM İÇİN hiç önemli değil. 60hz yeterince akıcı. kaydırma haricinde 120hz bir işime yaramıyor. sadece aşağı kaydırırken de 120hz olmasa da olur.
tamam.Tamam senin için önemli değilde çoğu kişi için gayet önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani 60 fps veren pcde kimisi için yeterli kimisi içinde 400 yetmez