Neler Yeni

Realme GT 9999TL! Iphone 12 fiyatına 😅

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
iPhone 12 mini bundan daha ucuz, daha kullanışlı, daha uzun önürlü bir cihaz. Aynı şekilde (tahminlere göre) iPhone 13 mini de daha ucuz olacak.
iphone 12 mini 60hz olmasa 10 numara da işte iphone 13 mini çıkarırlar mı o bile muamma bi onlarda 1-120Hz arası değişken LTPO OLED ekran kullanacak o güzel işte all way on display de var bu seri baya yok satacak gibi aynı fiyatlandırma ve vergi sisteminden çıkarırlarsa, belki işte çalışıp zar zor da olsa bende almayı planlıyorum akşam 7 gibi mi 8 gibi mi lansmanı olacak ?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
iphone 12 mini 60hz olmasa 10 numara da işte iphone 13 mini çıkarırlar mı o bile muamma bi onlarda 1-120Hz arası değişken LTPO OLED ekran kullanacak o güzel işte all way on display de var bu seri baya yok satacak gibi aynı fiyatlandırma ve vergi sisteminden çıkarırlarsa, belki işte çalışıp zar zor da olsa bende almayı planlıyorum akşam 7 gibi mi 8 gibi mi lansmanı olacak ?
Yüksek hz’li ekranı bilgisayarda bile aramıyorum. Bilgisayarda 75hz ekranım var. Gayet yeterli. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum. Oynadığım oyunlar 60-75fps sabit çalıştığı için hem ekran kartım daha az yorulmuş oluyor, hem de oyun deneyimi çok akıcı oluyor. Telefonda da oyun oynayan birisi değilim. iPhone SE kullanıyorum ve hiç keşke 120hz ekranım olsaydı demedim. Kaldı ki Apple zaten oyun telefonu çıkarmıyor. Üst serileri (pro ve pro max) çok yönlü telefonlar. Ama mini zaten gerek pili, gerek ekran boyutu ile oyun telefonu olmadığını gösteriyor.
Bu paraya illa android cihaz alacak olsam, en azından dex modu olan bir Samsung tercih ederim. Android tercih etmek için gerçekten geçerli bir sebep dex mode.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Onun yerine Mi 11 256 GB al daha iyi.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Yüksek hz’li ekranı bilgisayarda bile aramıyorum. Bilgisayarda 75hz ekranım var. Gayet yeterli. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum. Oynadığım oyunlar 60-75fps sabit çalıştığı için hem ekran kartım daha az yorulmuş oluyor, hem de oyun deneyimi çok akıcı oluyor. Telefonda da oyun oynayan birisi değilim. iPhone SE kullanıyorum ve hiç keşke 120hz ekranım olsaydı demedim. Kaldı ki Apple zaten oyun telefonu çıkarmıyor. Üst serileri (pro ve pro max) çok yönlü telefonlar. Ama mini zaten gerek pili, gerek ekran boyutu ile oyun telefonu olmadığını gösteriyor.
Bu paraya illa android cihaz alacak olsam, en azından dex modu olan bir Samsung tercih ederim. Android tercih etmek için gerçekten geçerli bir sebep dex mode.
benim Apk kurmak gibi bir derdim yok ben oyunda oynamıyorum fakat sitelerde yazı veya kaydırma yaparken o 120Hz cidden ama cidden hissediyorsun! Ben monitörü 144Hz den 60 çektiğimde takılıyormuş hissi veriyor cursor sen belki deneyimlemediğin için öyle geliyordur ?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
benim Apk kurmak gibi bir derdim yok ben oyunda oynamıyorum fakat sitelerde yazı veya kaydırma yaparken o 120Hz cidden ama cidden hissediyorsun! Ben monitörü 144Hz den 60 çektiğimde takılıyormuş hissi veriyor cursor sen belki deneyimlemediğin için öyle geliyordur ?
Çokça kez deneyimledim ama yine de gereksiz geliyor. Yani kötü demiyorum, 60hz daha iyi demiyorum ama olsa da olur, olmasa da olur diyorum. Benim için deal breaker bir şey değil açıkçası. Kamera ve arayüz akıcılığı(kasmaması) daha önemli.

Bergee

80+ Silver
Bu şarkıyı dinleyerek verginin dibine vuranlara sövüyorum.

şahin doğan

80+ Platinum
10 bin tl ye alacağım telefon plastik mi olacak ? ahahaah bunları görünce apple neden pahalı bir kez daha anlıyorum

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
10 bin TL ye alacağım telefon plastik mi olacak ? ahahaah bunları görünce apple neden pahalı bir kez daha anlıyorum
Bilmiyorum ama androidlerde pahalı olmaya başlarsa böyle iphone derim hem daha güvenli hem daha sık güncelleme alıyor ve stabil.

(Evo)lution

80+ Bronze
Konu android olması değil 10k' yı hakeden android telefonlarda var da bu telefonda OIS bile yok
Aynen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 6000-7000₺ bandın da beklerken şok oldum bu fiyata üzülüyorum valla sanki herkesin elinde iphone 12 alacak para var gibi fiyat biçmişler şaka gibi. Ekran desen 1.07 milyon renk uzayı yok, ois desteği yok, ön kamera desen hala 1080p 30fps 4K 30fps olacağı yerde ne su sıçraması, ne toza dayanıklık hiç bir şey yokki 120hz Super AMOLED kullanalım en iyi işlemciyi koyalım 9999TL veren olur zaten demişler iphone ya bu 🥱
Bu fiyatına göre vasat ötesi olan cihazı alacağıma Galaxy S21 veya iPhone 12 alırım hertürlü çok daha iyi.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Baya çöp telefona benziyor o zaman. Epeyde baktım da hafıza kart desteği de yok. 10.000 TL veriyorsun bari suya dayanıklılık koysaydın.

Bunu aldıktan sonra parayı yırtıp atmak ya da yakmak daha ayrı bir haz verir.
Zaten bu alınmaz.

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,804
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Ben realme markalı telefonu bu fiyata almam asla
tabii ki realme telefonlarını öneririm fakat fiyatları uygun olan modelleri çok güzel oluyor.

Top Bottom