Realtek Audio ses gelmeme sorunu

Reaksiyon skoru
298
Selamlar, büyük ekran sevdamdan dolayı uzun bir süredir televizyon kullanıyordum monitör niyetine. MS değerinin çok yüksek olması nedeniyle monitöre geçtim ve hoparlörümü taktım. Ancak hiçbir şekilde ses gelmiyor. Realtek sürücüsü kurulu.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
ss246.webp

Denetim masasındaki ses kısmına baktın mı?

Alttakilerde de yok mu? Eğer hiç görünmüyorsa driver yönünde sorun vardır. Çünkü HDMI çıkışından sesi AMD driveri üzerinden alıyorsun, Realtek sürücüsü ayrı.

Selamlar, büyük ekran sevdamdan dolayı uzun bir süredir televizyon kullanıyordum monitör niyetine. MS değerinin çok yüksek olması nedeniyle monitöre geçtim ve hoparlörümü taktım. Ancak hiçbir şekilde ses gelmiyor. Realtek sürücüsü kurulu.
Alıntıyı görüntüle
Kullandığınız realtek sürücüsü güncel di öyle değil mi?

Alıntıyı görüntüle
Eğer format atmadıysanız sesin olduğu zamana sistem geri yükleme yapın
attığını fotoda ses olarak monitör gözüküyor oradan hoparlörler gözüküyorsa etkin değilse etkinleştirin

Realtek Auido Console arayüzünden kontrol eder misiniz?

Az önceki ses yerinden alta inince hoparlörü gördüm, algılamış yani. Varsayılan yap'a tıkladım yine gelmedi. Aygıt yöneticisinden Realtek Audio'yu güncelleye bastım, en son sürüm zaten kurulmuş dedi. Sitesinden indirsem bir şey fark eder mi?

Ekler

• ss248.webp
    ss248.webp
    85.1 KB · Hit: 59
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,609
Üyeler
190,611
Son üye