Realtek MCU'lu Mouselar sorunlu mu?

Serqius

80+
Reaksiyon skoru
51
Bütçe
1700
Mchose A5 ultra almayı düşünüyorum ancak bazı forumlarda realtek mcu ların sorunlu olduğunu yazanlar olmuş. Bazı forumlarda da nordic seviyesinde üst düzey bir mcu olarak bahsetmişler, neye inansam bilemedim. Bu mcu sorunlu mu sorunsuz mu şimdi 🤔

Mchose A5 ultra almayı düşünüyorum ancak bazı forumlarda realtek mcu ların sorunlu olduğunu yazanlar olmuş. Bazı forumlarda da nordic seviyesinde üst düzey bir mcu olarak bahsetmişler, neye inansam bilemedim. Bu mcu sorunlu mu sorunsuz mu şimdi 🤔
Bazısında sorun olur bazısında olmaz teknolojik alet bunlar 400k lik pcde de sorun çıkabiliyor bu 400klik pcnin sorunlu olduğu anlamına gelmiyor. Şans eseri biraz boşuna firmalar 2 yıl garanti falan vermiyor fabrika üretimi aletler bunlar.

Bazısında sorun olur bazısında olmaz teknolojik alet bunlar 400k lik pcde de sorun çıkabiliyor bu 400klik pcnin sorunlu olduğu anlamına gelmiyor. Şans eseri biraz boşuna firmalar 2 yıl garanti falan vermiyor fabrika üretimi aletler bunlar.
Tamam da bu soruma cevap değil ki, sadece enes yorum atmış gibi hissettirdin bana. Genel olarak kronik bağlantı kopma ve mouse algılamama sorununu çoğu kişi realtek mcu ya bağlamış bunun doğruluk payını merak ediyorum.

Tamam da bu soruma cevap değil ki, sadece enes yorum atmış gibi hissettirdin bana. Genel olarak kronik bağlantı kopma ve mouse algılamama sorununu çoğu kişi realtek mcu ya bağlamış bunun doğruluk payını merak ediyorum.
Kardeşim cevabını kendin vermişsin yazarken zaten bazısı sorunlu demiş bazısı çok iyi demiş işte şansına artık sorun da çıkabilir sorunsuz da olabilir

Ben de aldım HB üzerinden orta tık sıkıntılı geldi. Kendi kendine basıyor PC kilitleniyordu. Şans işi dedikleri gibi. Araştırırken forumlarda böyle bir soruna denk gelmedim

Ben de aldım HB üzerinden orta tık sıkıntılı geldi. Kendi kendine basıyor PC kilitleniyordu. Şans işi dedikleri gibi. Araştırırken forumlarda böyle bir soruna denk gelmedim
Hocam ürünün firmware güncellemesini yapmış mıydınız ?

Sence Realtek MCU daha kötü olsa bir alt modeline nordic koyup en üst modele Realtek mi koyarlardı
Kendim de bizzat L7 Ultra kullanıyorum o da Realtek MCU kullanıyor hiçbir sorun yaşamadım.
1759134049783.webp

Realtek zaten kağıt üzerinde Nordic'ten daha yeni ve özellik olarak bir tık daha iyi (bellek, veri aktarım hızı vs.). Güç konusunda Nordic'ten eksik kalır bir yanı yok ama onun kadar stabil değil maalesef. Forumda A5 Ultra kullanıp memnun olan insanlar var, sorun yaşayıp konu açana da denk gelmedim. Reddit'te problem yaşayan insanlar var ama 8 ay, 1 sene önce daha fazla konu açılmış. Benim de yakınımda L7 Pro kullanan var, 6 aydır bir problem yaşamadı. Eğer elime küçük geleceğini düşünmeseydim ben de kendime A5 Ultra alacaktım.

Çok sorunlu olarak mimlenmiş bir marka değil, zaman içerisinde farelerindeki bu sorunu da yazılım desteğiyle çözdüklerine inanmak istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,138
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri