Ekran kartı piyasası düzenlene kadar beni idare etse yeter umarım en az bir yıl dayanır.bu işlem geçici bir çözüm ay veya yıl olabilir kesin bir şey söylemiyim ama tahminimce 1 yıl diyorum
6 7 ay dayanır en az benim düşünceme göre. Eğer yine aynı sorun nüksederse yine fırınla kullan. ben elimdeki hd 6850yi 3 defa fırınladım kaç yıldaEkran kartı piyasası düzenlene kadar beni idare etse yeter umarım en az bir yıl dayanır.
kartın fırınlandığını da ilk sizden duymuştum hocam vallahi bronz olup da sizin kadar bilgili başka birini görmedim6 7 ay dayanır en az benim düşünceme göre. Eğer yine aynı sorun nüksederse yine fırınla kullan. ben elimdeki hd 6850yi 3 defa fırınladım kaç yılda
Bronz olmamın nedeni işlerimden,spordan vesaire fazla giremememden kaynaklı pek aktif olamıyorum çoğu zaman. Her konuya cevap vermeye çalışıyorum bilgim dahilinde ise teşekkür ederim yine de en güzel iltifatlardan biriydi aldığımkartın fırınlandığını da ilk sizden duymuştum hocam vallahi bronz olup da sizin kadar bilgili başka birini görmedim
Anladım yardımların için çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız.Bronz olmamın nedeni işlerimden,spordan vesaire fazla giremememden kaynaklı pek aktif olamıyorum çoğu zaman. Her konuya cevap vermeye çalışıyorum bilgim dahilinde ise teşekkür ederim yine de en güzel iltifatlardan biriydi aldığım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada özür dilerim sen reballing yaptırsam ne kadar gider demişsin ben direk fırınlamaya kaydım. BGA Makinası ile yapılan reballing 2 yıldan başlar. Havya ile ısıtmalı reballing ve benim tabirimle fırınlama olarak lanse edilen işlem ise 6 7 aydan başlar.
Rica ederim ne demekAnladım yardımların için çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız.