Neler Yeni

Reballing yapabilecek tamirci?

Liesei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mustafa Yaprak
R9 280 kartım bozuldu sorun vram lerde değil gpu da sanırsam reballing yapılması gerekli ama iyi bir tamirci bulamadım önerisi olan var mı? Ve reballing yaptırsam kart ne kadar daha gider?

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
bu işlem geçici bir çözüm ay veya yıl olabilir kesin bir şey söylemiyim ama tahminimce 1 yıl diyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,180
İsim
Murat Orhan
Ekran kartı piyasası düzenlene kadar beni idare etse yeter umarım en az bir yıl dayanır.
6 7 ay dayanır en az benim düşünceme göre. Eğer yine aynı sorun nüksederse yine fırınla kullan. ben elimdeki hd 6850yi 3 defa fırınladım kaç yılda

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,575
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
6 7 ay dayanır en az benim düşünceme göre. Eğer yine aynı sorun nüksederse yine fırınla kullan. ben elimdeki hd 6850yi 3 defa fırınladım kaç yılda
kartın fırınlandığını da ilk sizden duymuştum hocam vallahi bronz olup da sizin kadar bilgili başka birini görmedim :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,180
İsim
Murat Orhan
kartın fırınlandığını da ilk sizden duymuştum hocam vallahi bronz olup da sizin kadar bilgili başka birini görmedim :D
Bronz olmamın nedeni işlerimden,spordan vesaire fazla giremememden kaynaklı pek aktif olamıyorum çoğu zaman. Her konuya cevap vermeye çalışıyorum bilgim dahilinde ise :D teşekkür ederim yine de en güzel iltifatlardan biriydi aldığım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada özür dilerim sen reballing yaptırsam ne kadar gider demişsin ben direk fırınlamaya kaydım. BGA Makinası ile yapılan reballing 2 yıldan başlar. Havya ile ısıtmalı reballing ve benim tabirimle fırınlama olarak lanse edilen işlem ise 6 7 aydan başlar.

Liesei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mustafa Yaprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bronz olmamın nedeni işlerimden,spordan vesaire fazla giremememden kaynaklı pek aktif olamıyorum çoğu zaman. Her konuya cevap vermeye çalışıyorum bilgim dahilinde ise :D teşekkür ederim yine de en güzel iltifatlardan biriydi aldığım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada özür dilerim sen reballing yaptırsam ne kadar gider demişsin ben direk fırınlamaya kaydım. BGA Makinası ile yapılan reballing 2 yıldan başlar. Havya ile ısıtmalı reballing ve benim tabirimle fırınlama olarak lanse edilen işlem ise 6 7 aydan başlar.
Anladım yardımların için çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,930
Üyeler
164,751
Son üye
A Thief's End
Top Bottom