Neler Yeni

reboot and select proper

melopit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Osman
Bu hatayı biliyorsunuzdur zaten ,ben çözümünü unuttum bi hatırlatırsanız size zahmet.

ssd ve 2 adet hdd var bende

takılı olan hdd yi çıkardım ve sattım
sonra diğer hddyi taktım ve bu hatayı almaya başladım ama ssd de windows kurulu ,biosdan ssd yi seçiyorum ve başlatıyorum ancak bu hatayı alıyorum

Ve diğer hdd de windows yüklüydü girerken hep 2 seçenek çıkıyordu ssd yi seçip giriyordum.
Bu hdd de windows yüklü bu yüzden çakışıyor olabilir mi ve çakışıyorsa ne yapmam lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

++

Son düzenleme:

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Bu hatayı biliyorsunuzdur zaten ,ben çözümünü unuttum bi hatırlatırsanız size zahmet.

SSD ve 2 adet HDD var bende

takılı olan HDD yi çıkardım ve sattım
sonra diğer hddyi taktım ve bu hatayı almaya başladım ama SSD de windows kurulu ,biosdan SSD yi seçiyorum ve başlatıyorum ancak bu hatayı alıyorum

Ve diğer HDD de windows yüklüydü girerken hep 2 seçenek çıkıyordu SSD yi seçip giriyordum.
Bu HDD de windows yüklü bu yüzden çakışıyor olabilir mi ve çakışıyorsa ne yapmam lazım.

++
Ssd tek çalıştığı zaman bu hatayı alıyormuşum?

melopit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şuan hdd deki windosu açabiliyorum,bios a falan girebiliyorum sıkıntı yok,format mı atmam gerekiyor illa

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,319
İsim
Semih Boran

SSD ve 2 adet HDD var bende

takılı olan HDD yi çıkardım ve sattım
sonra diğer hddyi taktım ve bu hatayı almaya başladım ama SSD de windows kurulu ,biosdan SSD yi seçiyorum ve başlatıyorum ancak bu hatayı alıyorum

Ve diğer HDD de windows yüklüydü girerken hep 2 seçenek çıkıyordu SSD yi seçip giriyordum.
Bu HDD de windows yüklü bu yüzden çakışıyor olabilir mi ve çakışıyorsa ne yapmam lazım.

++
Anladığım kadarıyla UEFI ise ESP Legacy ise Sistem Ayrıldı bölümü SSD de değil ki açılmıyor. HDD de kalmış olmalı.

melopit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Osman
Format gerekiyor yani kisacasi

melopit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Osman
format atmayı biliyorum,format atmadan bir çözümü yok mu onu bulmaya çalısıyorum

Top Bottom