İnşallah umarım çıkar da endamını görelimBu yaz umarım piyasada olur
Technopat canlı yayın tekrarını izliyordum. Recep Baltaş intel'in yeni ekran kartı Türkiye topraklarında dedi. Acaba incelemesi ne zaman gelir ve fiyatlar düşer mi? Ne düşünüyorsunuz?
Bahsi geçen yayın:
Dk 18:20
Uygun fiyatlı olursa piyasa bi nebze düzelebilirTechnopat canlı yayın tekrarını izliyordum. Recep Baltaş intel'in yeni ekran kartı Türkiye topraklarında dedi. Acaba incelemesi ne zaman gelir ve fiyatlar düşer mi? Ne düşünüyorsunuz?
Bahsi geçen yayın:
Mobildeyim.Alıntıyı görüntüle
konudan bağımsız videonun üstüne sağ tıklarsanız ve geçerli zamana ait video urlesini kopyala yaparsanız o zaman ait lnki kopyalar ve linke tıkladığımızda o dakikaya gider
Performansları ne fiyatları nasıl bekleniyorTechnopat canlı yayın tekrarını izliyordum. Recep Baltaş intel'in yeni ekran kartı Türkiye topraklarında dedi. Acaba incelemesi ne zaman gelir ve fiyatlar düşer mi? Ne düşünüyorsunuz?
Bahsi geçen yayın:
orda şaka yapmamış mı
Performansdan ne haber? Umarım, umarım, umarım güzel bir GPU olur. Ucuz olacağını da sanmıyorum.
Onun hakkında bilgi yok.Performansları ne fiyatları nasıl bekleniyor
Allah razı olsun senden.Alıntıyı görüntüle
konudan bağımsız videonun üstüne sağ tıklarsanız ve geçerli zamana ait video urlesini kopyala yaparsanız o zaman ait lnki kopyalar ve linke tıkladığımızda o dakikaya gider
Umarım fiyat performans odaklı olur.Technopat canlı yayın tekrarını izliyordum. Recep Baltaş intel'in yeni ekran kartı Türkiye topraklarında dedi. Acaba incelemesi ne zaman gelir ve fiyatlar düşer mi? Ne düşünüyorsunuz?
Bahsi geçen yayın: