ha sen şu islama en büyük zorbalığı yapanlardan ve bunu yaptıktan sonra avrupada kasti olarak islamafobinin yükselmesine sebep olanlardan bahsediyorsun tamam o zaman
ha sen şu islama en büyük zorbalığı yapanlardan ve bunu yaptıktan sonra avrupada kasti olarak islamafobinin yükselmesine sebep olanlardan tamam o zaman
r zekalı. Uygur Türklerini kendi gibi gavur ma zannediyor. Oradaki insanlarda müslüman. Siz nasıl bir beyin yıkanmasından geçtiniz. Bu topraklara ait bir insanının söylemeyeceği sözler.
r zekalı. Uygur Türklerini kendi gibi gavurma zannediyor. Oradaki insanlarda müslüman. Siz nasıl bir beyin yıkanmasından geçtiniz. Bu topraklara ait bir insanının söylemeyeceği sözler.
Recep ben gözlük takıyorum, eğer Allah kusursuz ise neden ben gözlüklüyüm demesi ardına tartışmam sonucu bende technopat dan ayrılmıştım, sitenin %85'i islam düşmanı, tabi Recep'inde çevresi kendi kafasında olunca dünyayı bu şekilde sandı abuk sabuk yazıyordu, olan oldu. Ben başlığı okuyunca dedim zaten bu savaşa herkes gitse Recep İsrailden yana olur diye aklımdan geçirdim bir an. İnşallah tepkiler daha da çok artar da sap gibi kalır. Batı savaş sebebiyle Filistinin İslama olan bağlılığını gördü Kuran satışları fırladı. Recep bataklıktan çıkamamış bir ağzı açık zırvalıyor sadece, çamur yutmaya başlar ileride.
Recep ben gözlük takıyorum, eğer Allah kusursuz ise neden ben gözlüklüyüm demesi ardına tartışmam sonucu bende technopat dan ayrılmıştım, sitenin %85'i islam düşmanı, tabi Recep'inde çevresi kendi kafasında olunca dünyayı bu şekilde sandı abuk sabuk yazıyordu, olan oldu. Ben başlığı okuyunca dedim zaten bu savaşa herkes gitse Recep İsrailden yana olur diye aklımdan geçirdim bir an. İnşallah tepkiler daha da çok artar da sap gibi kalır. Batı savaş sebebiyle Filistinin İslama olan bağlılığını gördü Kuran satışları fırladı. Recep bataklıktan çıkamamış bir ağzı açık zırvalıyor sadece, çamur yutmaya başlar ileride.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ateist recep baltaş ın islam düşmanlığı söylemleri sonucu aldığı tepkiler.
Arkadaşlar madem bu adamlar Müslüman(FİLİSTİN) neden Osmanlı'ya ihanette bulunarak bayrağı bile o anlama gelen bir şekilde bir oluşum ve sizler destekliyorsunuz. Osmanlının baskın dini de islam.