Recep Baltaş yüzünden Technopat sponsorluk kaybetti!

Hayır yaptığı yanlış fakat İslam yanlısı yorumlar yapinca kimse bir şey demezken islam karşıtı yorum yapınca mi sıkıntı oluyor anlamıyorum 😁

İİİ DEMİŞ GRAL söylencek yer değil sadece
iyi dediği noktalar neresi ?

uygurların katledilmesini cilalaması
islamabofibi cilalaması
israilin yaptığı soykırımı cilalaması

Birde recep baltas yüzünden demişsiniz kendisi zaten kovuldu burada kaybeden technopat o da kimsenin umurunda değil recep baltas yeni kanal acip devam edip technopattan cok izlenecek yine 😁

Kendi düşen ağlamaz.

iyi dediği noktalar neresi ?

uygurların katledilmesini cilalaması
islamabofibi cilalaması
israilin yaptığı soykırımı cilalaması
ek olarak tam tersi söylemler kendilerinin sponsor kaybetmesine? veyahut milletimizin bir kesiminin hakaretlerine maruz kalmasına sebep olur muydu ? olmazdı birisine soykırım diyorsan birisine de terörist demeyi biliceksin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neyse istanbul yeterince soğuk

ek olarak tam tersi söylemler kendilerinin sponsor kaybetmesine? veyahut milletimizin bir kesiminin hakaretlerine maruz kalmasına sebep olur muydu ? olmazdı birisine soykırım diyorsan birisine de terörist demeyi biliceksin

ya dostum uygurların ne teröristliğini gördün bana bir açıklar mısın ?

Bu @vausennn arkadaşla boşuna muhattap olmayın aynı soyun yolcusu belli. Bunları kendi haline bırakın. Çünkü bunlar ne türk ne de bu bölgenin insanı . Savaş zamanı araya karışan insancıklar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,961
Üyeler
184,247
Son üye
atifdogan
Geri