İİİ DEMİŞ GRAL söylencek yer değil sadece
İİİ DEMİŞ GRAL söylencek yer değil sadece
evetHocam konuyla pek alakalı değil ama harbi 1000 lik motor var mı sende?
iyi dediği noktalar neresi ?İİİ DEMİŞ GRAL söylencek yer değil sadece
Aga hayata bak sen, bende bisiklet ile giderken sanarsın motor sürüyor gibi havalara giriyorum. Allah kaza bela göstermesin üstad
iyi dediği noktalar neresi ?
uygurların katledilmesini cilalaması
islamabofibi cilalaması
israilin yaptığı soykırımı cilalaması
ek olarak tam tersi söylemler kendilerinin sponsor kaybetmesine? veyahut milletimizin bir kesiminin hakaretlerine maruz kalmasına sebep olur muydu ? olmazdı birisine soykırım diyorsan birisine de terörist demeyi biliceksiniyi dediği noktalar neresi ?
uygurların katledilmesini cilalaması
islamabofibi cilalaması
israilin yaptığı soykırımı cilalaması
Alıntıyı görüntüle
Bunun tarihini bilmiyorum
ya dostum uygurların ne teröristliğini gördün bana bir açıklar mısın ?ek olarak tam tersi söylemler kendilerinin sponsor kaybetmesine? veyahut milletimizin bir kesiminin hakaretlerine maruz kalmasına sebep olur muydu ? olmazdı birisine soykırım diyorsan birisine de terörist demeyi biliceksin
Mesaj otomatik birleştirildi:
neyse istanbul yeterince soğuk
Ara* lrdan bahsediyorum moruk, radikal islamdanya dostum uygurların ne teröristliğini gördün bana bir açıklar mısın ?
Bu @vausennn arkadaşla boşuna muhattap olmayın aynı soyun yolcusu belli. Bunları kendi haline bırakın. Çünkü bunlar ne türk ne de bu bölgenin insanı . Savaş zamanı araya karışan insancıklar.ek olarak tam tersi söylemler kendilerinin sponsor kaybetmesine? veyahut milletimizin bir kesiminin hakaretlerine maruz kalmasına sebep olur muydu ? olmazdı birisine soykırım diyorsan birisine de terörist demeyi biliceksin
Mesaj otomatik birleştirildi:
neyse istanbul yeterince soğuk