TahinPekmez
80+ Silver
ne videosuvideo vs var mıdır?
ne videosuvideo vs var mıdır?
Bu açıklamaları nereden yapmış onu soruyorum yanine videosu
BMKLHKFGHGHKO adamların işi gücü yok bir tane forumda ULTİMATOM verildi onu takip ediceklerdi zaten.Aynı hareketi itopyadan da bekliyorum @itopya.com
attığı twitlerdeBu açıklamaları nereden yapmış onu soruyorum yani
Doğu Türkistan'ı aşağılayan biriyle işbirliği yapmalarını beklemen garip.BMKLHKFGHGHKO adamların işi gücü yok bir tane forumda ULTİMATOM verildi onu takip ediceklerdi zaten.
Bu olaya ben değindim zatenDoğu Türkistan'ı aşağılayan biriyle işbirliği yapmalarını beklemen garip.
Atalarının yaptıkları hataları sen çekseydin şuanda ne Türklük kalırdı ne Osmanlı kalırdı. Ve burada bahsedilen dinler bile değil zulüm zulüm. Azcık insan olan bu zulmün karşısında durur ve ses çıkartır. Halen diyorsunki ihanet etti. Evet kundakta paramparça olan bebek ihanet etti. Senin düşüncene göre hiç bir amerikalının bu dünyada yaşamaması lazım yada hiç bir almanın yaşamaya hakkı yok. Hitler zulüm yaptı diye tüm almanlar zalimmi oluyor . Bu yobaz ve mantıksız düşünceden uzaklaşın.Arkadaşlar madem bu adamlar Müslüman(FİLİSTİN) neden Osmanlı'ya ihanette bulunarak bayrağı bile o anlama gelen bir şekilde bir oluşum ve sizler destekliyorsunuz. Osmanlının baskın dini de islam.
Mesele karşıtlık değil. Bu yorumlar sence saygı çerçevesinde mi? Kimse kimsenin dinine hakaret edemez. Böyle şeyler yazması savunulamazHayır yaptığı yanlış fakat İslam yanlısı yorumlar yapinca kimse bir şey demezken islam karşıtı yorum yapınca mi sıkıntı oluyor anlamıyorum
markaların yaptıgı sacmaTwitter'da sürekli İslam karşıtlığı yapan Recep Baltaş'ın siyasi yorumları sebebiyle TurkNet ve xDrive sponsorluklarını bitirdiğini duyurdu.
Dipnot: Bu adama beddua etmiştim. "İnşallah Allah cezanı verir" diye içimden bir beddua etmiştim. Ne yalan söyleyeyim sevindim. TP'den de ayrılmış.
Düşünceler saygı çerçevesinde ise saygı duyulur ama böyle hakaret , saygısızlık, düşmanlık çerçevesinde olduğunda bu kendi düşüncesi denilip geçilmezHerkesin kendi düşüncesi şuan burada söylediğiniz şeyler için biri yaptırım uygularsa o zaman anlarsınız .Taraflı salladığınız laflar gün gelir taraf değişince ondan sonra empati yeteneğiniz artmaya başlar…