Neler Yeni

Recep Baltaş'ın Yorumu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Neden tek kanal 16 GB RAM olduğunu dinlediğine göre neden gelip ''Neden tek kanal RAM var'' diye yorum yazıyorsun o zaman?
Çünkü aynen öyle. 2x8 olmadığı sürece performanstan gözle görülebilir bir şekilde azalma oluşuyor. Ve demiş ki MAALİYETTEN. Maksimum 150 TL arttırır çift kanal RAM kullanmak. Yani sponsor olduğunu belirtmeden KENDİSİ SEÇMİŞ gibi gösteriyor.

Bir diğer yorum da oradaki arkadaşa yanıt vermiştim ve kendisi yorumunu silmiş. İsim vermeden kimin iyi kimin kötü olduğunu aklı çalışan herkes anlar.

Saygılar.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Söz konusu kişi zaten 16×1 RAM'i önermediklerini, ileride 16×2 yapılabileceğini açıkça ifade ediyor. Bundan bahsedildiği halde "Neden 8×2 değil?" diye sorup, işin içine Abdullah Hacıgül'ü karıştırmak çok kışkırtıcı bir tavır. Bu konunun da iki tarafı birbirine düşürmek amacıyla açıldığını düşünüyorum.

mental bey

80+ Bronze
Bu kavgaya karışmayın arkadaşlar. O forumdakilerde, bu forumdakilerde ucuz malın peşinde. Kimse Recep'inde, Abdullah'ında kara kaşına kara gözüne hasret değil. Herkes kalite gördüğü tarafta. O forumdanda bu forumdanda bilgi alıyorum. İkisinede saygım var. Sizinde öyle olsun.
Ben Apo abinin kara gozune hasretim.

Son düzenleme:

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Burada Recep Baltaş'ı savunmuyorum ancak senin yaptığın hareket biraz kışkırtıcı. Videoda çift kanal önerdiğini belirtmiş, sanırım sen videoyu izlemeden yorum yapmışsın.

majorw0w

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Tp ve Da ile ilgili açılan 500. konu hep aynı tartışmalar ve cümleler deminki konun kilitlendi adamlar umursamıyor işte sen neden takıyorsun bu kadar ?

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Söz konusu kişi zaten 16×1 RAM'i önermediklerini, ileride 16×2 yapılabileceğini açıkça ifade ediyor. Bundan bahsedildiği halde "Neden 8×2 değil?" diye sorup, işin içine Abdullah Hacıgül'ü karıştırmak çok kışkırtıcı bir tavır. Bu konunun da iki tarafı birbirine düşürmek amacıyla açıldığını düşünüyorum.
Aynı fikirdeyim adam zaten açıklamış single channel rami önermediğini.

mental bey

80+ Bronze
Bir tarafindan Apo abiciler 😡
Bir taraftan Nanopat 😡
Bir taraftan tarafsizlar 😕
Bir taraftan troller 😀

Gelmis, gecmis ve gecirmis eski bir konudur. Tartismaya su an gerek yoktur. Apo abi de Steam Deck konusunda bence haksiz.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Tp ve Da ile ilgili açılan 500. konu hep aynı tartışmalar ve cümleler deminki konun kilitlendi adamlar umursamıyor işte sen neden takıyorsun bu kadar ?
Aynı konuyu açtığımı ifade ettiğim için kapandı.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
1x16 önermediklerini ileride 2x16 yaparak 32gb kapasiteye ulaşılabileceğini açık bir şekilde ifade etmiş kendileri.

2x8 olsaydı diye diretmenin ne anlamı var bunu forum sahibi yapsa ses çıkarmazsınız. Ama dur bu sefer de TP'de böyle bir konu açılır. :D

Neden bu tür konular açıp insanları kışkırtmaya çalışıyorsunuz anlamış değilim açıkçası.

Ayrıca sponsorun yolladığı ürünleri "iyi" olarak gösteren tek kanal değil bunu benden çok daha iyi biliyorsunuzdur.

Maadem bir şey eleştireceksiniz o zaman her şeyi eleştirin. F/P kralı olarak çıkan DA-G3'ün nedense elde kalan kimsenin almadığı minicik olan spec delta ile gelmesine, ısınan gigabyte 2060 ile gelmesine de laf atın.

İki tarafta mantılı sistemler çıkarıyor bu kişiden kişiye değişecek bir konu. Neden bu tür bir konu açıp üzerine yöneticileri etiketleyip tarafları birbirlerine düşürmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum açıkçası.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Yanlış bilgi? buna cevap vermeyi artık kendime yakıştıramıyorum, önce monitördeki R değeri büyüklüklerini doğru öğrensin en son R değeri küçülürse kavis küçülür R değeri büyürse kavis büyük demişti. CPU, GPU'ya darboğaz yaptığı için GPU kullanımı düştüğünden ısınmadığını bilmeyip kart ısınmıyor diyen adam beni eleştiriyor pehhh :D ve daha nice böyle hatalar ama insanların açığını aramak için bir emek harcamıyorum bununla uğraşmayı yemin ediyorum kendime yakıştırmıyorum.

1- James Donkey bir monitör modelinde 144Hz sorunu çıktı ve marka ücretsiz kargo ve servis hizmeti verip yazılım güncellemesi ile sorunu düzeltti ve kullanıcılarına hediye oyuncu ekipmanı verdi vallahi helal olsun ürününün arkasında kapı gibi durdular.

2- SSD'lerin ateş pahası olduğu zaman çok ucuz fiyatı ile James Donkey diye bir marka geldi ve TR'deki tüm rakip SSD firmaların fiyat kırmasını sağladı markaya teşekkür ediyorum ama kitlem istemiyor diye bir kere bile James Donkey ile sistem toplamadım. Marka hep benimle JD SSD'li sistem istedi bir kere bile yapmadım.

3- Tahmini 4 yıl önce 1300TL'lik sistemde Power Boost kullandım ve kapı gibi de arkadasındayım lakin F/P PSU kasa modelleri piyasada çoğaldı bu markayı bıraktım :) bırakmadım mı? artık F/P daha iyileri var onlara yönelin demedim mi? dedim. Ama insanların benim açığımı aramak için 4 yıl önceki konulara değinmesinden gerçekten çok keyif alıyorum.

4- Takiçilerim "farklı ram marka modelleri kullanırsak" ne olur diye sormaları üzerine farklı ram modelleri ile detaylı test yapıp "kullanmak zorunda kalırsan işini görür" dememi ve bu testin amacını muhtemelen mahallesinde ebelemeç oynayan çocuk bilebilir.

Sürekli bir kalite algısı oluşturmaya çalışıyor kalite kalite kalite hoppp Hometech incelemesi yarın ne olacağı belli olmayan markaları incelemem deyip hoppp KAAN Telefon İncelemesi... RMA oranı Power Color'dan düşük olan Sapphire'i sürekli kötüleyip aksine işbirliği yaptığı yer sisteminde Power Color kullanınca sıkıntı yok.

Ben dedikten sonra incelemelerinde GPU karşılaştırması yapan arkadaş beni eleştiriyor haaa :D bu arada iki GPU karşılaştırılırken aynı CPU kullanılır bir GPU için i9 biri için Ryzen 9 kullanılmaz bunun aması da olmaz ya şartlar aynı olur yaparsın ya da yanlış bilgilendirme yapmamak için bahaneni söyler karşılaştırma yapmazsın

kısacası bak işine güzel kardeşim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,406
Üyeler
167,111
Son üye
Can112312