Neler Yeni

Recep Baltaş'tan Abdullah Hacıgül'e eleştiri

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Saygı çerçevesi içinde olduğu sürece herkes herkesi eleştirebilir. Recep Baltaş, Abdullah Abi'nin yaptığı sistemi eleştirebilir, eleştirmesi de normal sonuçta. Ama eleştirmesi Recep Baltaş ve Technopat Sosyal kitlesinin Abdullah Abi ve bu foruma düşman olduğu anlamına gelmiyor.

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Abdullah Reis o kadar mükemmel konuşmuş ki dinlerken orgazm oldum resmen. Buradaki her şeyi onun sesiyle okuyom hala :D

Excator23cm

80+ Gold
Küfür veya hakaret olmadığı sürece istediği gibi eleştirebilir. Böyle yazanların yaşı 10 falan herhalde, ne bu Abdullah Yusuf Hacıgül fanboyluğu?
Kardeşim sıkıntın mı var ne 10 yaşındası ayrıca ne zaman fikrimi söylesem fanboy fanboy mantıksız eleştirdiğini belirttim kendimce sen bana fanboy diyorsun boş yapmışsın.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Açılan ''Abdullah The Yargı Machine, Abdullah abim yargı dağıtıyor, Abdullah abim piyasayı deldi geçti, Abdullah abi zehirli oku attı, Abdullah abim oz büyücüsü Gandalf'ın Kuyutormandaki sopası ile Ork ordularına tek attı.'' tarzı başlıklardan, üslup ve yazım seviyelerinden az çok kişilik analizi yapılmakta.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Açılan ''Abdullah The Yargı Machine, Abdullah abim yargı dağıtıyor, Abdullah abim piyasayı deldi geçti, Abdullah abi zehirli oku attı, Abdullah abim oz büyücüsü Gandalf'ın Kuyutormandaki sopası ile Ork ordularına tek attı.'' tarzı başlıklardan, üslup ve yazım seviyelerinden az çok kişilik analizi yapılmakta.
Bu yoruma sonuna kadar katılıyorum yalan yok. Ortamı iyice geren saçma başlıklar bunlar.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Eleştirmesi kadar doğal bir şey yok, burada hemfikiriz ancak Abdullah abinin yakındığı konu adam kendi yaptıklarını hiçe sayıp eleştirisini yapıyor. Yani kendi tamamen tarafsız bir şekilde ürünün artılarını eksilerini göz önünde bulundurarak inceleyip öneriyormuş ve sistem topluyormuş gibi eleştirisini yapıyor.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Bilmem farkında mısınız ama karşı tarafa kendinizi rezil ediyorsunuz. İki platform hakkında karşılaştırma yapmak için önce bu tarafın karşı taraf seviyesine gelmesi gerekli.

Eleştiri denilen şey saygı ve sevgi çerçevesinde yapılabilir. Ben Abdullah Bey'in sistemine iyi veya kötü demiyorum ama şunu unutmayınız ki eleştiri herkesin hakkı.

Son düzenleme:

kivanc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kıvanç K.
Recep Baltaş eleştirmekten ötürü hakaret niteliğine giren bir yazı yazmış neyse ki Abdullah abi cevabını vermiş.

Top Bottom