Neler Yeni

Recep Tayyip Erdoğanın Avrupa Birliği Hakkındaki Söylemleri

MufasaBoss

80+ Bronze
Avrupa Birliği'nin tekrar uluslararası itibarına ve içine düştüğü çıkmazdan sadece Türkiye, Türkiye'nin tam üyeliği kurtarabilir.— Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan Böyle Demiş Ukrayna Rusya Savaşında 2 Tarafta Kayıplar Yaşadı Ama Bu Açıklama Aklıma 1950 Yılında Ki Kore Savaşını Getiriyor Türkiye Natoya Girme Karşlığında Koreye Asker Yollamıştı Avrupa Birliğine Girme Karşılığında Ukraynaya Asker Mi Yollamayı Düşünüyor Recep Tayyip Erdoğan İnşallah Böyle Bir Durum Olmaz

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ege
Discord
DİSCORD AÇILSIN ARTIK
İlgilenmiyorum

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Eren
Adam halkı 40 kez olmayan şeyi tekrarlayarak kandırdı sıra başka ülke halklarını kandırmak taktik aynı aam işe yarar mı bilemem

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,298
İsim
Evren avcı
Böyle bir durumda avrupaya gidecek milyonlar var sence hulk gerçek olabilir mi?

Clayz

80+ Silver
Avrupa Birliği'nin tekrar uluslararası itibarına ve içine düştüğü çıkmazdan sadece Türkiye, Türkiye'nin tam üyeliği kurtarabilir.— Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan Böyle Demiş Ukrayna Rusya Savaşında 2 Tarafta Kayıplar Yaşadı Ama Bu Açıklama Aklıma 1950 Yılında Ki Kore Savaşını Getiriyor Türkiye Natoya Girme Karşlığında Koreye Asker Yollamıştı Avrupa Birliğine Girme Karşılığında Ukraynaya Asker Mi Yollamayı Düşünüyor Recep Tayyip Erdoğan İnşallah Böyle Bir Durum Olmaz
barı su forumda gormeyeyım bunu ya yeter be yeter yeteeeeeeer

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

savaş durumunda avrupa birliğinde olacak gibi olan ama normal şartlarda da olmayan bir ülkeyiz.
he girer miyiz ?
hayır.
Bu adamlar bizi arka bahçesi gibi kullanıyorlar bırakın almayı.
en basidinden o adamın çöpünü biz çekiyoruz ben böyle insanlarla da birlikte olmam he yönetim haklı değil oran bence %50 %50 şeklinde.

Carleone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bcv
Avrupa
1740418611359.jpeg

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yasin
savaş durumunda avrupa birliğinde olacak gibi olan ama normal şartlarda da olmayan bir ülkeyiz.
he girer miyiz ?
hayır.
Bu adamlar bizi arka bahçesi gibi kullanıyorlar bırakın almayı.
en basidinden o adamın çöpünü biz çekiyoruz ben böyle insanlarla da birlikte olmam he yönetim haklı değil oran bence %50 %50 şeklinde.
erken seçim şart ya.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
erken seçim şart ya.
bir şey değişmeyecek ki ayrıca ülkenin yarısı isterken yarısı istemiyor ve muhalefet istese kazanabilirdi.
aday diretmesi yaptılar .

Top Bottom