bendede varda aynısında memnun değilimNiye nolduki
bendede varda aynısında memnun değilim
1mbps upload göremiyor 20mbps dowload görünce waowww oluyorum.Niye nolduki
Niye bence fiyatına göre çok iyi ben memnunum oyun da oynatıyor sadece depolama yetmiyor bana o kadar zaten o zaman en yüksek depolama32 idibendede varda aynısında memnun değilim
Telefon mu ne1mbps upload göremiyor 20mbps dowload görünce waowww oluyorum.
hasgjsajj bu konuyla alakalı telefon hattından memnun musun dediniz sandım.Niye bence fiyatına göre çok iyi ben memnunum oyun da oynatıyor sadece depolama yetmiyor bana o kadar zaten o zaman en yüksek depolama32 idi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefon mu ne
Benim hattimda türk telekom o 48 download 40 uploadhasgjsajj bu konuyla alakalı telefon hattından memnun musun dediniz sandım.
Benimki pubg bile oynatmiyorNiye bence fiyatına göre çok iyi ben memnunum oyun da oynatıyor sadece depolama yetmiyor bana o kadar zaten o zaman en yüksek depolama32 idi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefon mu ne
Sifirladim bugun hala oynatmiyor cok kasiyor ve cok bulanikSıfırla ben kasmadan donmadan mis gibi oynuyom
Kotu kullanmışsındır belki bilmiyom ben cod oynuyom pubg oynuyom bir sürü oyun var ve depolama 5 6 gb boş olsun yoksa kasarSifirladim bugun hala oynatmiyor cok kasiyor ve cok bulanik
Bos zaten hic de kotu kullanmadim amaKotu kullanmışsındır belki bilmiyom ben cod oynuyom PUBG oynuyom bir sürü oyun var ve depolama 5 6 gb boş olsun yoksa kasar
Bilmiyorum ayarlar ne benimki akıcı ortaBos zaten hic de kotu kullanmadim ama
DusukteBilmiyorum ayarlar ne benimki akıcı orta