Neler Yeni

Red Dead 2 alınır mı?

Reaksiyon skoru
71
Hikaye oyunlarıyla pek aram yok. Online oyunlarda eski aimi, yeteneği kaybedince hikayeli oyunlara sardım. :(
1) Battlefield 1, Portal 2, GTA 4 bitirmiş olarak RDR2 alınır mı sizce?
2) Sorunsuz TR yaması var mı?
3) Sıkıyor mu ara sahne uzunluğu? Warband gibi Fast driver olayı var mı?
4) Ultimate Edition'la farkı ne? (standart alacağım)
5) 20 dolara (647 TL) değer mi?
Zamanında Witcher 3'ü öve öve bitiremediler, 8 saat oynayıp bırakmıştım, sarmadı. RDR2 içinde aynısı olmaz umarım.

1)Alınır
2) Var
3) 2. kere oynuyorum ara sahneler nadiren sıkıyor
4) Online a özel ek elbiseler falandır tam emin değilim
5) sana koymuyorsa değer
Witcherı ben de oynayamadım çok eski gelmişti

Kartta 1300 lira var. Çalışmıyorum. Yarısını o oyuna vermek koyar. Daha uyguna nerden bulabilirim?

20 dolara bence değer ama tamamen zevk meselesi. Ultimate kesinlikle fazla para vermeye gerek yok. Ben oyunu 3 kere bitirdim 4.ye hala canım istiyor ama artık ezberlediğim için tekrar başlamadım. Kendini hikayeye kaptırıp 'benim adım Arthur Morgan' diye gezersen ara sahneler sıkmıyor aşırı uzun ara sahne de yok ayrıca real time cutscenes olduğu için film izler gibi izlemiyorsun oyunun bi parçası olduğu bariz belli. Bana kalırsa şimdiye kadar yapılmış en iyi AAA oyundur kendisi lakin zevkler renkler değişir dediğim gibi. Ayrıca ben de senin gibi çok övüldüğü için witcher 3 alıp eski kaldığı için oynayamamış biriyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kartta 1300 lira var. Çalışmıyorum. Yarısını o oyuna vermek koyar. Daha uyguna nerden bulabilirim?
epic gameste 494TL oyun ayrıca NAYS ile alırsan bir miktar geri ödeme de geliyor

Hikaye oyunlarıyla pek aram yok. Online oyunlarda eski aimi, yeteneği kaybedince hikayeli oyunlara sardım. :(
1) Battlefield 1, Portal 2, GTA 4 bitirmiş olarak RDR2 alınır mı sizce?
2) Sorunsuz TR yaması var mı?
3) Sıkıyor mu ara sahne uzunluğu? Warband gibi Fast driver olayı var mı?
4) Ultimate Edition'la farkı ne? (standart alacağım)
5) 20 dolara (647 TL) değer mi?
Zamanında Witcher 3'ü öve öve bitiremediler, 8 saat oynayıp bırakmıştım, sarmadı. RDR2 içinde aynısı olmaz umarım.
Hocam ben de fps oyunlarından sıkıldığım için almıştım rdr2'yi, eğer sistemin güzelse ultra grafiklere kendisine mest ettiriyor hikayesine girmiyorum bile apayrı bir deneyim. Kesinlikle tavsiye ederim fakat 647₺ demişsin, bence Epic Games'ten al orada şuan indirim var 494₺'ye geliyor.

1710935443657.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,851
Üyeler
173,082
Son üye
merttcd
Geri