B A T U H A N
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 325
Oyunu yüklüyorum da ne yapıyoruz bu oyunda amacı ne 
Arkadaşlarla soygun, PVP de var öyle takılıyon bir nevi.Oyunu yüklüyorum da ne yapıyoruz bu oyunda amacı ne![]()
Açıklaması uzun sürer internetten rdo meslekler rehberine bakmanı tavsiye ederim 300 saatim varOyunu yüklüyorum da ne yapıyoruz bu oyunda amacı ne![]()
Rehberi okuduktan sonra arkadaşlarınla daha iyi keşfedersin. Beraber oynayabileceğin arkadaşın yoksa red dead online tr discordu var oraya katılıp eşlik edebileceğin insanlar bulursunAçıklaması uzun sürer internetten rdo meslekler rehberine bakmanı tavsiye ederim 300 saatim var
Bir bakıcaz agalarla sarar mıArkadaşlarla soygun, PVP de var öyle takılıyon bir nevi.
BakayımAçıklaması uzun sürer internetten rdo meslekler rehberine bakmanı tavsiye ederim 300 saatim var
sararsa benide alınBir bakıcaz agalarla sarar mı
Bakayım
Beni de alınsararsa benide alın
sararsa benide alın
Yükleniyor hep beraber girebiliriz derim de napıcaz biz bu oyundaBeni de alın![]()
hicbir sey yapilmqz oyunu hala oynuyorum 200 saatim oldu ve cok severek oynuyorum ama online i gram sevmedimOyunu yüklüyorum da ne yapıyoruz bu oyunda amacı ne![]()
Bilmıyom Kı oynamadım adam lazım olursa yazarsın dc den ekle istersenYükleniyor hep beraber girebiliriz derim de napıcaz biz bu oyunda![]()
Bilmıyom Kı oynamadım adam lazım olursa yazarsın dc den ekle istersen
Bakıyorum hemen.750+ saat oynadım...hikaye modu yok bende...kendini günlük görevleri yapmaya adayınca zaman akıyor...
ama görevleri yaoarken yardımcı bikaç site var onlardan yararlanman lazım
Red Dead Online - RDO Map
Red Dead Online RDO Map. Find any useful items, locations or event around the map of RDO.jeanropke.github.io
Tamamdır hocam iyi oyunlar