sistemin kaldırıyorsa al pişman olmazsınEpic Games'te 149 bu oyun güzel mi çok duymuştum hiç izlemedim oynamadım alınır bu fiyata ?
tr de offline oyunlara para vermek öğrenciler için mantıklı değil.Epic Games'te 149 bu oyun güzel mi çok duymuştum hiç izlemedim oynamadım alınır bu fiyata ?
Offline değilki?tr de offline oyunlara para vermek öğrenciler için mantıklı değil.
Intel Core i5-10400F 2.90Ghz 6 Çekirdek İşlemcisistemin kaldırıyorsa al pişman olmazsın
Türkçe dil desteği varmıAlınır mı diye sorup araştırmak bile vakit kaybı o derece iyi bir oyun.
online modu ayrı bir oyun ve belli yerden sonra kendini tekrar ediyorOffline değilki?
rahat kaldırı r 1080p deIntel Core i5-10400F 2.90Ghz 6 Çekirdek İşlemci
Asus EX-H510M-V3 3200(OC)MHz mATX Anakart
Team T-Force Vulcan TUF Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz Ram
Asus Dual RX 6600 8GB 128Bit Ekran Kartı
Hayır ya benim bildiğim ayrı satılan online sadece online ama 150 tl ye satılan rdr2 hem online hem offlineonline modu ayrı bir oyun ve belli yerden sonra kendini tekrar ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
rahat kaldırı r 1080p de
aynen öyle zaten ama offline olarak oynanıyor story mod onu demek istedimHayır ya benim bildiğim ayrı satılan online sadece online ama 150 TL ye satılan rdr2 hem online hem offline
tr yama var destek yok ayrı kurmak lazımTürkçe dil desteği varmı
GTA 5 türkçe yama kurunca ban yiyebiliyordun belki bunda da vardır (online için)Türkçe dil desteği varmı