Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Red Dead Redemption 2 379TL

Dasagrel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Eroğlu
Peki o paylaştığı siteden kodu aldıktan sonra hangi adımları uygulayacağız rockstar games te ödeme adımında kod girdisi yok baktım
şuan bende rockstar games launcher yüklü değil hiç oradan oyun da almadım o yüzden bilmiyorum ama key veriyorsa illa yazılacak bir yer vardır bir de eğer nays kullanıyorsan oyunu steamden alabilirsin steamde 460 tl nays ile alırsan 368 e gelir

The Semih

80+ Gold
Ben steam üzerinden 595 TL ye aldım dün bu günde iade talep ettim 49 dk oynadım sadece iptal talebim olumlu sonuçlanır diye düşünüyorum işte steam üzerinden indirdiğim rdr2 yi şimdi silip o kod ile alacağım
Steamden almayın, 3. program olarak arkada RAM yiyor, RGL launcher key en iyisi.

Checkmate

80+ Silver
Ben steam üzerinden 595 TL ye aldım dün bu günde iade talep ettim 49 dk oynadım sadece iptal talebim olumlu sonuçlanır diye düşünüyorum işte steam üzerinden indirdiğim rdr2 yi şimdi silip o kod ile alacağım
Mantıklı hocam zaten RGL üzerinden almak ile steamden almak arasında gram fark yok tek fark birinde oyun steamden indiriyorsun diğerinde rockstarın kendi mağazasında ayriyeten nereden alırsan al RGL ile oynuyorsun oynu. Zaten steamden alsan bile otomatik olarak o laucher indiriliyor. boşu boşuna platforma para vermiş oluyorsunuz steamden alınca.

Burak027

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burak tavukçu
Steamden almayın, 3. program olarak arkada RAM yiyor, RGL launcher key en iyisi.
Birazdan sileceğim zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mantıklı hocam zaten RGL üzerinden almak ile steamden almak arasında gram fark yok tek fark birinde oyun steamden indiriyorsun diğerinde rockstarın kendi mağazasında ayriyeten nereden alırsan al RGL ile oynuyorsun oynu. Zaten steamden alsan bile otomatik olarak o laucher indiriliyor. boşu boşuna platforma para vermiş oluyorsunuz steamden alınca.
Aynen öyle kardeşim teşekkür ediyorum

The Semih

80+ Gold
Önemli bir şey söylicem, Steamden aldım demişşin şuan o steamdeki rdr 2 rockstar hesabına bağlı olduğu için, yeni kod alırken sıfırdan Rockstar hesabı açmayı unutma.

Checkmate

80+ Silver
şuan bende rockstar games launcher yüklü değil hiç oradan oyun da almadım o yüzden bilmiyorum ama key veriyorsa illa yazılacak bir yer vardır bir de eğer nays kullanıyorsan oyunu steamden alabilirsin steamde 460 TL nays ile alırsan 368 e gelir
Naysla almakta mantıklıymış hocam benim hiç aklıma gelmedi bu yöntem. Hatta bu daha mantıklı geldi

Hem oyun steamde gözüküyor hem voidudan ucuza geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek sıkıntı nays kullanmak şart

Joole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut Özkan
İyi akşamlar arkadaşlar. Az önce aldım aktifleştirdim. Siteden aldığınız kodu direkt oradaki işaret ile kopyalayıp yapıştırmanız gerekiyor yoksa kod aktifleştirilmiyor.

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Muhammed
İndirim kod veren sitesi var mı peki nereden bakacağız ona

Top Bottom