- Konu Sahibi Konu Sahibi
eyv başkanHayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
valal kısmetse diger ayki maaşada onu alırım belkiben Cyberpunk 2077 derim RDR2'de çok güzel ama bende CyberPunk 2077'in yeri çok ayrı
eyv başkanHayırlı olsun
valal kısmetse diger ayki maaşada onu alırım belkiben Cyberpunk 2077 derim RDR2'de çok güzel ama bende CyberPunk 2077'in yeri çok ayrı
al onuda ama oynuycaksan benden tavsiye sadece ana görevden gitme CDPR'ın görev mantığını Witcher 3 oynadıysan kapmışsındır asıl olaylar yan görevlerde mesela ben 4. kez bitiriyorum ve haylen daha görmediğim görevler varmış haylen daha şaşırtıyor oyun benieyv başkan
valal kısmetse diger ayki maaşada onu alırım belki
hacı witcher3 gibiyse on numara o zaman ama kopya felan veriyormu yoksa görevi arıyormuyuzal onuda ama oynuycaksan benden tavsiye sadece ana görevden gitme CDPR'ın görev mantığını Witcher 3 oynadıysan kapmışsındır asıl olaylar yan görevlerde mesela ben 4. kez bitiriyorum ve haylen daha görmediğim görevler varmış haylen daha şaşırtıyor oyun beni
bro witcher 3'teki görev kalitesi neyse birebir aynı yani gram sıkılmıyorsun hatta bazı yan görevler ana görevlerden daha iyi haritada görevler kendi çıkıyor onu diyorsan ama gidene kadar ne olduğunu söylemiyor bazılarında görev içi araştırmayı kastediyorsan bazı yerlerde sana direk gidiceğin yeri belirtiyor yada belirli bir alan veriyor sen orda arıyorsun bazılarında ise etrafı vizörünle tarayıp yol buluyorsun ortaya karışık yapmışlar şuan eğer oynarsan bildiğin dedektif gibi bir suçu araştırıyorum 4. kez ama haylen daha eğlencelihacı witcher3 gibiyse on numara o zaman ama kopya felan veriyormu yoksa görevi arıyormuyuz
eyv reis diger aya alırım inşbro witcher 3'teki görev kalitesi neyse birebir aynı yani gram sıkılmıyorsun hatta bazı yan görevler ana görevlerden daha iyi haritada görevler kendi çıkıyor onu diyorsan ama gidene kadar ne olduğunu söylemiyor bazılarında görev içi araştırmayı kastediyorsan bazı yerlerde sana direk gidiceğin yeri belirtiyor yada belirli bir alan veriyor sen orda arıyorsun bazılarında ise etrafı vizörünle tarayıp yol buluyorsun ortaya karışık yapmışlar şuan eğer oynarsan bildiğin dedektif gibi bir suçu araştırıyorum 4. kez ama haylen daha eğlenceli
birde ekstradan müzikleri var onlara sözler az kalır mük.
enis cherryson'ın witcher 3'ü övdüğü gibi bende cyberpunk'ı övdüm kendimi kaptırdım
CP bu arada GTA IV ile yarışır.cp 2077 ile yarışır bu arada ben cp derdim
oyunun bazı eksikleri olsada görev dizaynlarıyla ve görev kalitesiyle çoğu oyuna fark atarCP bu arada GTA IV ile yarışır.
FPS açısından bir sorunu yok, ufak tefek buglar var.valal bilmiyom başkan onu yazarım birdahakine saoalsın
fps felan sorunlu diyolar kararsız kaldım cp de
iki hesap birden açık tutabilirmiyim bilgisayarda
ikisinede o para verilmez ama illa vericem diyorsan rdr al cyberpunk ın bozuk olmayan halinden bile fersah fersah üstün bir oyunbeyler rdr2 epicde indirimde 200tl alınır mı? sizce yada yerine cyberpunkmu alayım 249 TL
(sistemim hangisinde akıcı oynatır )