Neler Yeni

RED DEAD REDEMPTION 2 atımızın öldüğü görevin adi ne?

Thadox

80+ Bronze
O beyaz dişi atı tekrar gidip aynı yerden alabiliyorsun. Ben bi görevde bug yaptım hikayede ki tek erkek beyaz arap atını aldım. At çaldığımız bi görevdi. Hikaye gereği ölene kadar onu kullandım. Sanırım braithwaite malikanesinden almıştım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
baran gülen
Binbir zahmetle topladığımız paraların Arthur Morgan'ın ölümü ile yok olmasına gönlünüz razı değil ise çözümü var. Arthur son bölümde çantasını John'a verdiği zaman içinde para, topladığı av ve bitkisel ürünler olmuyor. Hatta ahırda olan atlar da gidiyor. O yüzden pig farm görevini yapmadıysanız yine bekleyin yapmayın. 6. Bölümün sonlarında iki görev kalıyor. John ile köprü uçurma ve Charles ile şefin oğlunu kurtarma görevi. Bu görevlerden sonra Arthur'un nesi varsa hepsini satın.( Çantasında bulunan değerli şeyleri, topladığı av ve bitkisel şeyleri. Ahırda atlarınız varsa onları da.) Her şeyi nakite çevirdikten sonra pig Farm'a gidip kendinizi bir güzel soydurun ama intikam peşine düşmeyin, oyunu bitirin. John olarak oyun başladıktan sonra seyahat etmeye başladığınızda da pig Farm'a gidip, girişteki resmin arkasında bulunan gizli bölmeden paranızı alın

cevap buymuş bu arada buldum bilmenler içinde attım yardımcı olanlara teşekkür ederim

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,428
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
knk kusura bakma banada böyle oldu en azından önle alayım dedim
Keşke başlığa atın öldüğünü yazmayıp konunun içine benim yaptığım gibi blurlayıp/spoilerlayıp yazsaydın. Başlığa da dikkat spoiler uyarısı yazsaydın. Neyse sağlık olsun forumda yenisin

Palo DAYI 👑

80+ Gold
arthur oluyor atı nabıcan :)

Top Bottom