Red Dead Redemption 2 Hikaye Modu buga giriyor

Reaksiyon skoru
2
Red Dead Redemption 2 Story mod'da buga giriyor. Nedenini bilmiyorum bilgisayarım oyuna rahatlıkla yetmesi lazım ama nedense oyun story mod sinematik başlangıcında buga giriyor sonra aradan zaman geçiyor ve rastgele bir yere geliyorum bu yerde iç içe geçmiş bir sürü bizim karakteremizden falan var baya garip ortam yani bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir ?

Ekler

• bug.png
    bug.png
    1.4 MB · Hit: 313
buyrun bugdan bir kare daha yerdeki kaplamalar yüklenmemiş rastgele bir yerdeyim grafiklerde sürekli bozulmalar oluyor hareket edemiyorum. Oyun ve hata sonucu oluşmuş karakterler komik görünüyor..

Ekler

• bug2.png
    bug2.png
    1.5 MB · Hit: 240
  • Hahaha
Reaksiyonlar: f0ze
Bende de aynı şekilde oyunun başında donuyordu iade ettim.

Sil yükle, çözümünü bilmiyorum ama şimdiye kadar gördüğüm en komik buglardan biri olabilir, Arthur Morgan halay mood olmuş :D

Ekran kartı sürücüsünü DDU ile sil tekrardan yükle belki faydası olabilir.

Uzun zamandır oynuyorum oyunu hiç bir hata vs. yok. Muhtemelen ekran kartınızla alakalı.

Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin
Save bozulmuş olabilir başka bir kayıtla tekrar giriş yapın

Uzun zamandır oynuyorum oyunu hiç bir hata vs. yok. Muhtemelen ekran kartınızla alakalı.
ekran kartım bence de biraz sıkıntılı fakat bu sıkıntı direkt bu serideki tüm ekran kartlarında kronikleşmiş bir sıkıntı çalışırken titriyor ve ses yapıyor. Oyun neden böyle oluyor anlayamadım ekran kartımda sorun olabilir fakat diğer hiçbir oyunda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Ondan dolayı yazıyorum fps'lerim de gayet yerinde aslında örneğin oyunda benchmark testi yaptım sorunsuz şekilde yapabiliyor. Fakat story mode sinematik başlangıcında buga giriyor.

ekran kartım bence de biraz sıkıntılı fakat bu sıkıntı direkt bu serideki tüm ekran kartlarında kronikleşmiş bir sıkıntı çalışırken titriyor ve ses yapıyor. Oyun neden böyle oluyor anlayamadım ekran kartımda sorun olabilir fakat diğer hiçbir oyunda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Ondan dolayı yazıyorum fps'lerim de gayet yerinde aslında örneğin oyunda benchmark testi yaptım sorunsuz şekilde yapabiliyor. Fakat story mode sinematik başlangıcında buga giriyor.
Oyunu VULKAN ile mi çalıştırıyorsun?

Oyunu VULKAN ile mi çalıştırıyorsun?
Vulkandan sonra advanced settingsden directx 12 yaptım sorun devam etti. Oyun sinematik başlangıcına kadar hiçbir sorun yok sinematik'tete bir sorun yok her şey düzgün fakat bir kaç saniye sonra ses gidiyor ardından mouse'ma erişimim kesiliyor ve o rastgele yere atılıyorum. Gerçekten moralim bozuldu bir çözüm bulamazsam iade edeceğim

buyrun bugdan bir kare daha yerdeki kaplamalar yüklenmemiş rastgele bir yerdeyim grafiklerde sürekli bozulmalar oluyor hareket edemiyorum. Oyun ve hata sonucu oluşmuş karakterler komik görünüyor..
Çok ilginç bir durum. Oyunla alakalı olduğunu düşünüyorum. Oyun orijinal ise dosyaları doğrulayın. Ekran kartı sürücüsünü de temiz kurulum yapabilirsiniz.

Geri