RDR 2 Kaç GB?Merhaba arkadaşlar. Sonunda rdr 2 aldım! Ben bu oyunu kaç saatte indirim diye hesaplama yapamadım size sormak istedim. Genelde saniyede indirme hızım 2.7mb civarları.
Konuyla alakasız ama kanki senin o pp ne la öyleRDR 2 Kaç GB?
12-13 Saate iner herhalde.119 gb.
13 saat civarı sürecektir.119 gb.
Teşekkür ederim hesaplamasını hatırlamıyorum hatırlasam ben de yapacağım da hatırlamıyorum dedim gibi.12-13 Saate iner herhalde.
Peki benim bilgisayar rahat kaldırır dimi? Yani kasma falan çok olur mu? Boşuna almış olmayalım.13 saat civarı sürecektir.
NE KADARA ALDIN RDR2 YİTeşekkür ederim hesaplamasını hatırlamıyorum hatırlasam ben de yapacağım da hatırlamıyorum dedim gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki benim bilgisayar rahat kaldırır dimi? Yani kasma falan çok olur mu? Boşuna almış olmayalım.
Rahat oynarsın.Peki benim bilgisayar rahat kaldırır dimi? Yani kasma falan çok olur mu? Boşuna almış olmayalım.
kuponla beraber 140 tl şuan epicteNE KADARA ALDIN RDR2 Yİ
caps açık klamış pardon
Kaldırır dert etmeyin, bu videoya bakabilirsiniz.Teşekkür ederim hesaplamasını hatırlamıyorum hatırlasam ben de yapacağım da hatırlamıyorum dedim gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki benim bilgisayar rahat kaldırır dimi? Yani kasma falan çok olur mu? Boşuna almış olmayalım.