Red Dead Redemption 2 Oyun Amacı

Üstad

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
228
Selamlar. Yakın zamanda orta seviye bir pc toplamayı planlıyorum. Bu oyunu almayı düşünüyorum, sizce fiyatına değer mi? Oyun ne üzerine kurulu ve sınıflandırılacak olursak hangi kategoriye girer -açık dünya, battle royal vs. vs.- ?
Oyunu bilen biri anlatsın.

Selamlar. Yakın zamanda orta seviye bir PC toplamayı planlıyorum. Bu oyunu almayı düşünüyorum, sizce fiyatına değer mi? Oyun ne üzerine kurulu ve sınıflandırılacak olursak hangi kategoriye girer -açık dünya, battle royal vs. vs.- ?
açık dünya hikayeli bir şekilde kovboyculuk oyunu çok güzel bir açık dünyası vardır

İzlediğim bir kaç video ve genel izlenimlerime göre fiyatına değer bir oyun
Ama bana sorarsan indirim gözlemelisin.
Genel olarak açık dünya oyunu.
Hikayesinin içeriği ise kovboyculuk

Selamlar. Yakın zamanda orta seviye bir PC toplamayı planlıyorum. Bu oyunu almayı düşünüyorum, sizce fiyatına değer mi? Oyun ne üzerine kurulu ve sınıflandırılacak olursak hangi kategoriye girer -açık dünya, battle royal vs. vs.- ?
Değer, kategorilerine Steam'den bakabilirsin.
Post automatically merged:

Macera, Açık Dünya, Aksiyon, Vahşi Batı, TPS

Peki kaç saat sürer oyunun bitmesi?
baya uzun merak etme oyunun ana hikayesi ortalama 50 60 saat falan tüm yan etkinlikleri yaparsan 200 250 saat te kadar çıkabilirsin

Sırf bu oyun için 15.000 küsür liralık sistem topluyorum. Videolarını falan çok izledim. Görselliği harika

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,163
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri