Fazıl 63 80+ Bronze Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 561 Dahası Reaksiyon skoru 122 İsim STORM63 6 Temmuz 2022 #1 Red dead redemption 2 oyunu çıkarken kaydedemiyorum PlayStation 4'te acaba neden oluyor bu bilgisi olan lütfen yazabilir mi sürekli aynı görevleri yapmaktan sıkıldım
Red dead redemption 2 oyunu çıkarken kaydedemiyorum PlayStation 4'te acaba neden oluyor bu bilgisi olan lütfen yazabilir mi sürekli aynı görevleri yapmaktan sıkıldım
✓Arda 80+ Gold Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 6,644 En İyi Cevap 1 6 Temmuz 2022 #2 Görev esnasında oyunu kaydetemezsin. Görevi bitirmen lazım. Eğer hile yapıyorsan yine kaydetemezsin.
Fazıl 63 80+ Bronze Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 561 Dahası Reaksiyon skoru 122 İsim STORM63 6 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ✓Arda yazmış: Görev esnasında oyunu kaydetemezsin. Görevi bitirmen lazım. Eğer hile yapıyorsan yine kaydetemezsin. Devamı için tıklayın... ✓Arda yazmış: Görev esnasında oyunu kaydetemezsin. Görevi bitirmen lazım. Eğer hile yapıyorsan yine kaydetemezsin. Devamı için tıklayın... Hile yapıyordum yardımın için teşekkür ederim
✓Arda yazmış: Görev esnasında oyunu kaydetemezsin. Görevi bitirmen lazım. Eğer hile yapıyorsan yine kaydetemezsin. Devamı için tıklayın... ✓Arda yazmış: Görev esnasında oyunu kaydetemezsin. Görevi bitirmen lazım. Eğer hile yapıyorsan yine kaydetemezsin. Devamı için tıklayın... Hile yapıyordum yardımın için teşekkür ederim