RED DEAD REDEMPTİON 2

Ajanefe310

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
127
ryzen r4500 rtx 3050
işlemci biraz zayıf biliyorum red dead redemption 2de hangi grafiklerde kaç fps verir

Medium High arası 70 FPS üstü olur sanırım YouTube dan ekran kartın için optimum ayarları bulabilirsin çok rahat

ryzen r4500 rtx 3050
işlemci biraz zayıf biliyorum red dead redemption 2de hangi grafiklerde kaç fps verir
Favor quality ayarlar da 60 ile 45 fps civarında seyreder dlss açarsan 60 fps rahat oynarsın ama full grafikler de oynamak yerine konsol grafik ayarlarına getirmeni tavsiye ederim böylelikle 60-90 arası bir fps alırsın bide dlss açarsan tadından yenmez.

ryzen r4500 rtx 3050
Yüksekte 60 FPS'ten fazla olur muhtemelen ama ultra da 40-50 arası olur bence

Medium High arası 70 FPS üstü olur sanırım YouTube dan ekran kartın için optimum ayarları bulabilirsin çok rahat
teşekkürler bu arada işlemci hakkındaolumsuz çok yorum var önnellek ile ilgili sence rtc 3050yi besler mi ve valo cs gibi işlemci iisteyen oyunlarda değilde ekran kartı isteyen oyunlarda kartı besleyip iyi performans verir mi

teşekkürler bu arada işlemci hakkındaolumsuz çok yorum var önnellek ile ilgili sence rtc 3050yi besler mi ve valo cs gibi işlemci iisteyen oyunlarda değilde ekran kartı isteyen oyunlarda kartı besleyip iyi performans verir mi
İşlemci çok iyi değil ama senin için yeterli gelir.

Beslerde yine de evet fazla iyi bir işlemci değil ilerde en kötü ryzen 5 5500 ile değiştirirsen faydaları olur tabi ryzen 5 5600'a bütçen yeterse onu alırsan harika olur

Beslerde yine de evet fazla iyi bir işlemci değil ilerde en kötü ryzen 5 5500 ile değiştirirsen faydaları olur tabi ryzen 5 5600'a bütçen yeterse onu alırsan harika olur
ilerde eskiyince yenilemeyi 2. elden satıp yenilemeyi düşünüyorum

Çok aşırı bir darboğaz olmaz ama bir miktar olabilir. O da çok sorun olmaz diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,993
Üyeler
190,842
Son üye
OBURX
Geri