Neler Yeni

Red Dead Redemption Remastered sızdırıldı

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Red Dead Redemption (RDR) Remaster Coming 2022

* Spring release
* The same map seen in RDR2 (epilogue) + Mexico, to the same standard
* Story is the same although there's slight additions to dialogue that reference Arthur
* Gunplay and combat now using the RDR2 mechanics
* Updated physics
* Native 4K resolution
* HDR
* Ray traced reflections and shadows
* 30fps fidelity mode
* 60fps performance mode
* all DLC included

Konu açılma tarihi : Wed 10 Feb 2021 06:48:55

Konu altında konuşmalar :
1612981663082.png

"Kaynak?"

1612981703278.png

"20 yıllık en iyi arkadaşım, Rockstar stüdyolarından birinde çalışan (açık nedenlerden dolayı hangisi olduğunu söyleyemem). Red Dead Redemption'ı gerçekten sevdiğimi biliyor, bu yüzden bana oyundan bahsetti. Yine de bana başka oyunlardan bahsetmeyecek. Bunu sadece bana bir iyilik borcu olduğu için anlattı."

Bu olay beni bi' heyecanlandırmadı değil :D Tabii bir iddiadan ileri gider mi bilemem ama cidden RDR1'in Remastered'i gelirse büyük bir kitleye hitap edecek.

Kaynak : https://thebarchive.com/b/thread/847002508/#847002508
(VPN ile giriliyor ve sağ tarafta cinsel içerikli sansürsüz reklamlar çıkabiliyor!)

Son düzenleme:

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bu üzün süredir gördüğüm bir haber. 1. oyun konsol özel olduğu için oynayamamıştım. Bu sefer gelirse PC'ye de gelir zaten. Bu sefer oynarım.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Red Dead Redemption (RDR) Remaster Coming 2022

* Spring release
* The same map seen in RDR2 (epilogue) + Mexico, to the same standard
* Story is the same although there's slight additions to dialogue that reference Arthur
* Gunplay and combat now using the RDR2 mechanics
* Updated physics
* Native 4K resolution
* HDR
* Ray traced reflections and shadows
* 30fps fidelity mode
* 60fps performance mode
* all DLC included

Konu altında konuşmalar :
Alıntıyı görüntüle
"Kaynak?"

Alıntıyı görüntüle
"20 yıllık en iyi arkadaşım, Rockstar stüdyolarından birinde çalışan (açık nedenlerden dolayı hangisi olduğunu söyleyemem). Red Dead Redemption'ı gerçekten sevdiğimi biliyor, bu yüzden bana oyundan bahsetti. Yine de bana başka oyunlardan bahsetmeyecek. Bunu sadece bana bir iyilik borcu olduğu için anlattı."

Bu olay beni bi' heyecanlandırmadı değil :D Tabii bir iddiadan ileri gider mi bilemem ama cidden RDR1'in Remastered'i gelirse büyük bir kitleye hitap edecek.

Kaynak : https://thebarchive.com/b/thread/847002508/#847002508
(VPN ile giriliyor ve sağ tarafta cinsel içerikli sansürsüz reklamlar çıkabiliyor!)
Bir sistem toplayıp 2'sini beraber art arda bitirmek güzel hayal aslında. Zaten RDR2 RDR1'in bi 10 15 yıl öncesinde geçiyordu. 2'si bir arada Bundle olarak satılırsa alıp bitiririm mantıklı fikir @Arthur Morgan dimi

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir sistem toplayıp 2'sini beraber art arda bitirmek güzel hayal aslında. Zaten RDR2 RDR1'in bi 10 15 yıl öncesinde geçiyordu. 2'si bir arada Bundle olarak satılırsa alıp bitiririm mantıklı fikir @Arthur Morgan dimi
Mantıklı olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Prmy

Son düzenleme:

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Daha önce bu konuda bir kaynak daha görmüştüm. Hatta gördüğümü paylaşayım.

(5 Mayıs 2020)
IMG_20200603_171011.jpg

"Rockstar bu yıl bir oyun duyuracak ama GTA VI olmayacak"

"PC, PS5 ve Series X için RDR1 Remake olacak. Basitçe RDR2 motorunda RDR1, avlanma, balık tutma gibi daha yeni şeyler ile birlikte. Birkaç ses sanatçısı yeni satırların kaydı için geri çağrıldı, ben yeni görevler de beklerim. Duyuru yakın bir zamanda, çıkışı ise 2021'in ilk ya da ikinci çeyreğine planlanmış. GTA VI duyurusu 2022 yaz ayları. Bunu bir kenara yazın."

Açıkçası ben de çok isterim ama çıkış tarihinin yakın olması ve hala duyurulmaması zaten az olan ümidimi çok daha düşürüyor...

Ben RDR2'ye DLC olarak eklenmesinin daha iyi olacağı kanaatindeyim. Bunun için de bahsedebileceğim birkaç neden var...

- RDR2'nin daha çok satmasına büyük katkı sağlayacak bir şey bu

- İkinci neden ise Online konusunun çorba olacağı... Eğer gidip de RDR1 Online'ı ayrı yaparlarsa iki yakın zamanda çıkmış ve aynı haritaları kullanan oyun olduğu için garip ve karışık olur. Bunun da birkaç alternatifi olabilir.

**Remake RDR2'ye DLC olacak ve RDR Online'a Meksika haritası gelebilir.

**Remake'de bulunan Online mevcut RDR Online ile aynı olacak.

**Remake Online içermeyecek sadece story olacak. Bu ihtimal çok daha yüksek çünkü yakın zamanda RDR2 Online ayrı satılmaya başladı, bu şekilde Remake alan oyuncular Online için RDR2 almak zorunda bırakılmayacaklar. Eğer Remake gerçek olacaksa bu da Online'ı ayırmalarının tek sebebi daha çok satmak değil demektir. Remake için hazırlık anlamına gelir...

Böyle anonim kaynaklara pek güvenemesem de ümit edip bekliyorum... -Bu yüzden attığım kaynak galerimde duruyor :)-

Olacaksa da 2022'de olması daha olası görünüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,104
Üyeler
169,074
Son üye
berke2828
Top Bottom