Neler Yeni

Red Dead Redeption 2 %67 - 379,50 TL'ye alınır mı?

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Arakadaşlar eskiden bu oyun 98 TL idi. Arkadaşım zam'dan 1 gün önce almamı önermesine rağmen almamıştım. Şimdi 380 TL ye hala iyi mi yoksa bu fiyata değmez mi?
Screenshot_20230630-112332_Steam.jpg

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Arakadaşlar eskiden bu oyun 98 TL idi. Arkadaşım zam'dan 1 gün önce almamı önermesine rağmen almamıştım. Şimdi 380 TL ye hala iyi mi yoksa bu fiyata değmez mi?Alıntıyı görüntüle
Bence bu fiyata değmez online oynamayacaksan malum yollardan oynayabilirsin.
Nays ile alırsan 310tl civarına geliyor alırım diyorsan al.

erkamtb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
erkam tb
artık söylenecek söz yok. Hala alınmadıysa bu oyun gerçekten yazık. Oyun mükemmel ötesi ama herkese gitmez. Ne kadar çok sevsemde oyunu hayır bence bu fiyata değmez.

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bi o malum yöntemi deneyeyim seversem alırım. Sağolun önerileriniz için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence bu fiyata değmez online oynamayacaksan malum yollardan oynayabilirsin.
Nays ile alırsan 310tl civarına geliyor alırım diyorsan al.
Nays'ı bi yapamadım ya 3 ay sonra kendi tc kimligim ile yapabileceğim ama şimdilik ebeveyn onayı istiyor onu çözsem yapıcam. Sağol söylediğin için.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
artık söylenecek söz yok. Hala alınmadıysa bu oyun gerçekten yazık. Oyun mükemmel ötesi ama herkese gitmez. Ne kadar çok sevsemde oyunu hayır bence bu fiyata değmez.
Oyuna hantal diyenler vardı. Gerçekten çok mu hantal birde gamepadle mi daha iyi olur klavye mouse ile mi.
Not: Gamepadle oynamaya aşina değilim.

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Oyuna hantal diyenler vardı. Gerçekten çok mu hantal birde gamepadle mi daha iyi olur klavye mouse ile mi.
Bazıları hikayenin yavaş başlamasına ve animasyonların hantal gelmesine katlanamıyor. Öyle gelmeyenler için muazzam ötesi bir oyun. Klavye mouse aim tercih ederim.

erkamtb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
erkam tb
biraz kime göre neye göre olayı fakat evet genel olarak oynadığın oyunlara göre çok daha hantal ve biraz yürüme simülasyonu gibi gelebiliyor bazen fakat mükemmel oyundur. Kol ile oynamadım bilemiyorum

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Zaten 98tlye almıştım yani sevmesem bile önemli değil.
Ben PC ön siparişte 300'e almıştım ilk duyurulduğunda. 1660 Ti çok iyi olmaz mı tereddüt ettirdi çıkmadan ama sorunsuz hub optimize ayarlarla oynadım. En sevdiğim oyundur 300+ saatim var. İki kez bitirdim her yaz hikayeye baştan başlayasım geliyor.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Ben PC ön siparişte 300'e almıştım ilk duyurulduğunda. 1660 Ti çok iyi olmaz mı tereddüt ettirdi çıkmadan ama sorunsuz hub optimize ayarlarla oynadım. En sevdiğim oyundur 300+ saatim var. İki kez bitirdim her yaz hikayeye baştan başlayasım geliyor.
Ben hikaye oyunları oynayamıyorum niyeyse giresim gelmiyor anlayamadım. Genelde arkadaşlarımla falan online oyun oynardım hikayelilere gireyim dedim bir türlü birine giremedim geçen bir cyberpunk 2077 girdim 2 saat oynadım 3 gündür girmiyorum ona da.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
6700xt ile 25 saat oynadım rahat 2-3 saati ayar yapmakla geçmiştir hala adam gibi ayar bulamadım oyundan soğudum şu anda.

Top Bottom