Neler Yeni

Çözüldü✓ Red Devil 6800 XT alıyorum Param Güvende ye güvenilir mi?

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
Param güvende ile alıyorum güvenilir mi sıkıntı çıakr mı farklı site olmadığına eminim sahibindenin bildiriminden "Satıcı Param Güvende İsteğini Kabul Etti" ye tıklayıp girdim url doğru ama kargoyla gelse sıkıntı çıksa geri gönderme gibi durumlarda sıkıntı çıkar mı?

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Tuna
Param güvende ile alıyorum güvenilir mi sıkıntı çıakr mı farklı site olmadığına eminim sahibindenin bildiriminden "Satıcı Param Güvende İsteğini Kabul Etti" ye tıklayıp girdim url doğru ama kargoyla gelse sıkıntı çıksa geri gönderme gibi durumlarda sıkıntı çıkar mı?
alırken sıkıntı olmuyoda satarken sıkıntı çıkabiliyo

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alırken sıkıntı olmuyoda satarken sıkıntı çıkabiliyo
yani alsam kartta sıkıntı çıksa 2 gün içerisinde onaylamadan geri götürsem bana bir zararı dokunmaz değil mi? (alıcıyım)

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Kutuyu açarken ve sisteme takıp test ereken kayıt al yoksa işin zorlaşır. Param güvendeyi satıcı olarak asla kullanmıyorum zaten. Ürüne zarar gelse kargoda zararlı çıkan sen oluyorsun. Satın alan kişi para iadesini alıyor satan kişi bozuk ürünü alıyor. Sıkıntı çıkmaz satın alırken merak etme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani alsam kartta sıkıntı çıksa 2 gün içerisinde onaylamadan geri götürsem bana bir zararı dokunmaz değil mi? (alıcıyım)
Onaylama süresi bitmeden iade edebiliyorsun.

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kutuyu açarken ve sisteme takıp test ereken kayıt al yoksa işin zorlaşır. Param güvendeyi satıcı olarak asla kullanmıyorum zaten. Ürüne zarar gelse kargoda zararlı çıkan sen oluyorsun. Satın alan kişi para iadesini alıyor satan kişi bozuk ürünü alıyor. Sıkıntı çıkmaz satın alırken merak etme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onaylama süresi bitmeden iade edebiliyorsun.
Mesela ben son 1 gün kala iadeye gittim, iade onay süreci kargo satıcıya geri gidene kadar mı? Yoksa iade için gittiğimde sisteme direkt geçiyor mu? Kısacası paramı rahatça geri alıyor muyum?

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Tuna
Mesela ben son 1 gün kala iadeye gittim, iade onay süreci kargo satıcıya geri gidene kadar mı? Yoksa iade için gittiğimde sisteme direkt geçiyor mu? Kısacası paramı rahatça geri alıyor muyum?
para zaten bi havuzda bekliyo sen onaylamassan para sana geri geçer

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
İade sisteme direkt geçiyor. Son gün gidip iade etsen de oluyor.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Sen gidip elden al forumda bir kişi playstation almıştı sonra ürünu gelmedi adamın yardimcida olmuyorlarmiş bide pahali urun aliyorsun testte yaparsin

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
Sen gidip elden al forumda bir kişi playstation almıştı sonra ürünu gelmedi adamın yardimcida olmuyorlarmiş bide pahali urun aliyorsun testte yaparsin
Siparişi verdim. Araştırdım korkulacak bir yanı yok, sadece link almadan, direkt bir şekilde sahibinden üzerinden yatırdığımıza dikkat etmeliyiz. Farklı linke para yatırmadığın sürece sıkıntı yok. Alıcıyı %100 koruyan, hatta satıcı için tehlikeli olan bir sistem. Yani alıcıysan ve ne yaptığını biliyorsan sıkıntı çıkmaz. Ben aldım ve geliyor zaten 3 günüm var, 1 gün deneyeceğim test yapacağım. Sıkıntı varsa geri yollarım. Umarım sıkıntı çıkmayacak.

Top Bottom