Red Devil 9070XT li sistem için kasa+psu önerisine ihtiyacım var

quelx

80+
Reaksiyon skoru
40
Bütçe
8000
Merhabalar, geçenlerde 5070 alacağımı ve bunun için kasa ve psu önerisi istediğimi belirten bir konu açmıştım ama planımda değişiklik olduğu için 9070xt almaya karar verdim. Sistem özelliklerim şu şekilde :
AMD Ryzen 5 7500F.
Powercolor Red Devil 9070XT(alınacak)
Colorful Battle-AX B650M-Plus v14.
Patriot 32 GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000MHz CL30.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB.
Samsung EVO 970 Plus 1 TB.

850W bir psunun yeterli olacağını düşünüyorum. Akvaryum tipi bir kasa istemiyorum kasamı koyacağım yer çok geniş ve havadar bir yer değil bu yüzden ölçüleri çokta büyük olmayan ve sirkülasyonu iyi olan bir kasa istiyorum. Kasa+PSU ikisi toplam 8 bin tl yi geçmeyecek şekilde tavsiyede bulunur musunuz ?

şu ana kadar planladığınız ürünler ne kadar tuttu
aldınız mı alacak mısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önerdiğiniz kasanın sitedeki teslimat şartlarını koşullarını biliyorsunuz değil mi
öngörülen teslimat tarihini de

önerdiğiniz kasanın sitedeki teslimat şartlarını koşullarını biliyorsunuz değil mi
Biliyorum siteden daha önce kasa aldım.

15 ağustosta teslimatı öngörülen
yurtdışı ürün
öneriyorsunuz yani öyle mi
bunu belirtmeden bir de
Vergi benzeri bir şey için endişe ediyorsan zaten vergi dahil alıyorsun.
Geç teslimat için şikayet ediyorsan da hem ürünün fotosundan geç teslimat yazıyor hem yanında geç teslimatlı ürün diye açıklama yazıyor diyelimki görmedin sepette de ön görülen teslimat tarihi yazıyor.

Vergi benzeri bir şey için endişe ediyorsan zaten vergi dahil alıyorsun.
Geç teslimat için şikayet ediyorsan da hem ürünün fotosundan geç teslimat yazıyor hem yanında geç teslimatlı ürün diye açıklama yazıyor diyelimki görmedin sepette de ön görülen teslimat tarihi yazıyor.
onu diyorsan bunu diyorsan diyene kadar
bunu belirmeniz gerekir
herkes dikkatli olmayabilir

ne olursa olsun zaten %90 ihtimal ile tercih edilmeyen bir alışveirş şeklinin tavsiye edilirken belirtilmesi lazım

onu diyorsan bunu diyorsan diyene kadar
bunu belirmeniz gerekir
herkes dikkatli olmayabilir

ne olursa olsun zaten %90 ihtimal ile tercih edilmeyen bir alışveirş şeklinin tavsiye edilirken belirtilmesi lazım
peki :d

Ekran kartı ve ssd hariç kalan parçaları 3 ay önce toplamda 17 bin tl gibi bir fiyata almıştım sanırım. SSD yi 2-3 sene önce almıştım. Ekran kartınıda incehesap gaming gecesinde vs indirimde yakalarsam 33 bin tl ye almayı deneyeceğim.

Kasa olarak Aerocool D501A olabilir ileride upgrade yapmayı düşünürsen 360mm sıvı soğutucu desteği de var.

Kasa olarak Aerocool D501A olabilir ileride upgrade yapmayı düşünürsen 360mm sıvı soğutucu desteği de var.
Aklımda D501A ve D502A var ikisi arasında çok fazla bir fark yokmuş sanırım. Bunların dışında daha önce şu önerilmişti :

Bu nasıldır sizce ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,509
Üyeler
183,131
Son üye
NinjaEleman
Geri