ibrahimhakk
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- ibrahim hakkı sarıcaoğlu
Telefon gece kendi kendine hyperos güncellemesi diye güncellemiş kendini. Güncelleme sonrası herhangi bir uygulamaya girdiğimde sürekli kendini kapatıp açtı. En son hepten gitti. Hiçbir şekilde tuşları tepki vermiyordu.
Telefoncuya götürdüm. Sadece format atıp bıraktı. Nasıl tepki vermeyen telefonu açtı bilmiyorum. 500 lira aldı. Hiçbir güncelleme yüklemedi ama telefon yine 1 saat sonra hiçbir şey yapmamama rağmen kendi kendini kapatmaya başladı. En son yine gitti. Hiç tepki vermiyor. Bir 500 lira daha vermek istemiyorum. Çözümü yok mudur? Telefoncu ne yapmış olabilir Marka : red mi note 11 pro. 1-2 gün idare etse yeter. Yardımlarınızı bekliyorum.
Telefon xaomi türkiye garantilidir. Sürekli güncelleme yapıyordum.
Telefoncuya götürdüm. Sadece format atıp bıraktı. Nasıl tepki vermeyen telefonu açtı bilmiyorum. 500 lira aldı. Hiçbir güncelleme yüklemedi ama telefon yine 1 saat sonra hiçbir şey yapmamama rağmen kendi kendini kapatmaya başladı. En son yine gitti. Hiç tepki vermiyor. Bir 500 lira daha vermek istemiyorum. Çözümü yok mudur? Telefoncu ne yapmış olabilir Marka : red mi note 11 pro. 1-2 gün idare etse yeter. Yardımlarınızı bekliyorum.
Telefon xaomi türkiye garantilidir. Sürekli güncelleme yapıyordum.
Son düzenleme: