Neler Yeni

RED SW Klavye önerisi

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,756
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Bütçe
1500
max 1500TL bütçe
red switch veya onun gibi ses çıkaran switch fark etmez,
%60 klavyeler hakkında ne düşünüyorsunuz kullananlar yazarsa sevinirim, onlarda var 500TL civarı Amazonda ondanda alabilirim.

Aaahmt

80+ Silver
max 1500TL bütçe
red switch veya onun gibi ses çıkaran switch fark etmez,
%60 klavyeler hakkında ne düşünüyorsunuz kullananlar yazarsa sevinirim, onlarda var 500TL civarı Amazonda ondanda alabilirim.
bu var şu an kullanıyorum.

Aaahmt

80+ Silver
Kankam bu klavye güzel mi almayı düşünüyorum da birde red switch dimi?
benim hoşuma gidiyor şahsen. switch konusunda evet red switch kutusunun üzerinde de yazıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kankam bu klavye güzel mi almayı düşünüyorum da birde red switch dimi?
tuşların altında bulunun tabaka metal sağlam yani ayrıyaten bilek desteği var kendiğinden, 1 adetde kulaklık girişi var

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Umut
benim hoşuma gidiyor şahsen. switch konusunda evet red switch kutusunun üzerinde de yazıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tuşların altında bulunun tabaka metal sağlam yani ayrıyaten bilek desteği var kendiğinden, 1 adetde kulaklık girişi var
Boyutu nedir acaba kaç cm masam biraz küçük

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,756
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla açık konuşmak gerekirse bende buna bakıyordum fakat rgb yok hoşuma gitmedi tasarım, bende şuan gamepower ogre rgb var çok memnunum fakat *space f r g* gibi tuşlarım bozuldu (üstüne kola döktüm) ogre rgb den memnun olduğum için aynısından almak istedim fakat fiyatı 900tl olmuş bende ona o parayı vermem dedim gittim https://www.akakce.com/klavye/en-uc...anik-kablolu-oyuncu-si-fiyati,1050795950.html
bunu aldım :D ilk defa çok kaliteli bir klavyem olucak heyecanlıyım

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,756
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
https://www.gencergaming.com/redrag...olu-mekanik-oyuncu-klavyesi?ref=akakce&v=1.11 bu ürüne çoğu kişi iyi diyor ve şu anda da son zamanların düşük fiyatlarına gelmiş yeniden. 15 20 gün sonra bu fiyatlara bulamayabiliriz. Ben de düşünüyorum ama bilemiyorum alsam mı almasam mı. Elimde Corsair K68 var sadece TKL'ye geçmek istediğim için satacağım galiba.
evet fazla övünen bir klavye benimde dikkatimi çekti fakat tasarım açısından bana hitap etmiyor, TKL deneyimi kötü ya gta 5 de felan uçak sürülmüyor sonra :D

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
evet fazla övünen bir klavye benimde dikkatimi çekti fakat tasarım açısından bana hitap etmiyor, TKL deneyimi kötü ya gta 5 de felan uçak sürülmüyor sonra :D
ahahaha, tabii ne için kullanılacağı önemli.

Top Bottom