Aynen gayet güzel bence.@Fr4nk1e kullanıyor incelemesi de mevcut. Gayet memnun kendisi
Ultimate Optik Switch ve bence sesi çok çok güzel öneririm ama red switch istiyorsan bilemem.Merhaba arkadaslar red switch ve cok onemli olan multimedia tuslari olan f/p mekanik klavye ariyorum marka takintim cok yok 300-450 TL arasi butcem var onerilere acigim
Hocam bu klavyenin ışık şiddetini ayarlayabiliyormuyuz?Aynen gayet güzel bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ultimate Optik Switch ve bence sesi çok çok güzel öneririm ama red switch istiyorsan bilemem.
Evet ışık şiddetini FN+ Ok Tuşlarıyla ayarlayabiliyorsun.Hocam bu klavyenin ışık şiddetini ayarlayabiliyormuyuz?
Hocam klavyenin ESC tuşunu çıkar ne renk.Aynen gayet güzel bence.
Ultimate Optik Switch ve bence sesi çok çok güzel öneririm ama red switch istiyorsan bilemem.
Black optik switch.Hocam klavyenin ESC tuşunu çıkar ne renk.
ağır mı?Black optik switch.
Ben çok fark etmedim önceden de black switch kullanıyordum.ağır mı?
hocam blue swıtch kafamı şişiriyor Abdullah abide bunun sesi blue switche yakın o yuzden biraz korktum red swıtch bir tık daha kısık ondan kararsızımAynen gayet güzel bence.
Bilemiyorum bende öyle bir ikilemde kalmıştım bunu aldım gayet memnunum ama senin tercihin.hocam blue swıtch kafamı şişiriyor Abdullah abide bunun sesi blue switche yakın o yuzden biraz korktum red swıtch bir tık daha kısık ondan kararsızım