Neler Yeni

red switch klavye önerisi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,982
İsim
göksel yurtcan
soruna yaşamayacağım minimum bütçe ile bir klavye arıyorum yıllardır blue kullanıyorum ama redide denemek istiyorum oyun için değil internette gezmek foruma girmek vs. için arıyorum hot swap/optik/bt gibi özellikler aramıyorum sadece red switchnin uzun sürede nasıl hissettirdiğini öğrenmek için alacağım ne tavsiye edersiniz tavsiyelerinize görü bütçe ayarlayacağım klavye boyutu önemli değil

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,580
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
soruna yaşamayacağım minimum bütçe ile bir klavye arıyorum yıllardır blue kullanıyorum ama redide denemek istiyorum oyun için değil internette gezmek foruma girmek vs. için arıyorum hot swap/optik/bt gibi özellikler aramıyorum sadece red switchnin uzun sürede nasıl hissettirdiğini öğrenmek için alacağım ne tavsiye edersiniz tavsiyelerinize görü bütçe ayarlayacağım klavye boyutu önemli değil
Anladigim kadariyla red ve en azindan kaliteli sayilabilecek minumum butcede bir klavye ariyorsun. Prime ile 850 TL civarina geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,982
İsim
göksel yurtcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir tık daha ucuz birşeyler varmı hocam

2.el tercih edebilirim bu arada

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
bir tık daha ucuz birşeyler varmı hocam
Bu vardı. Switchleri yine HUANO kalitelidir ama kullananlar tuş basmama gibi kronik sorunları olduğunu söylemiş yüksek ihtimalle pcbsi kalitesiz.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,982
İsim
göksel yurtcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeniz nedir hocam?
tam bir bütçe belirlemedim ama 550/600 kaliteli olacaksada 700 bandı düşünüyorum ama dediğim gibi sadece red switchın uzun kullanımda nasıl olduğunu öğrenmek için alacağım

Bu vardı. Switchleri yine HUANO kalitelidir ama kullananlar tuş basmama gibi kronik sorunları olduğunu söylemiş yüksek ihtimalle pcbsi kalitesiz.
hocam bence bu klavyede huano switchnin çakması tarzı bir şey var ama bunu bir daha gözden geçireceğim fiyatı baya hoşuma gitmeye başladı bu aralar

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,580
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
MuratFounder hocama sordum alinmaz dedi bence tercih etmemeli bunu. Ayrica ikinci el hakkinda hic bir bilgim yok daha iyi modeller cikar elbet.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
MuratFounder hocama sordum alinmaz dedi bence tercih etmemeli bunu. Ayrica ikinci el hakkinda hic bir bilgim yok daha iyi modeller cikar elbet.
Kronik sorunları var bence de alınmaz ama en ucuz bu
tam bir bütçe belirlemedim ama 550/600 kaliteli olacaksada 700 bandı düşünüyorum ama dediğim gibi sadece red switchın uzun kullanımda nasıl olduğunu öğrenmek için alacağım

hocam bence bu klavyede huano switchnin çakması tarzı bir şey var ama bunu bir daha gözden geçireceğim fiyatı baya hoşuma gitmeye başladı bu aralar

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,982
İsim
göksel yurtcan
anladım hocam bende bu klavyenin alınmaması gerektiğini söylüyorum ama fiyat şuan baya cezbedici yorumlarıda bir o kadar kötü

Kronik sorunları var bence de alınmaz ama en ucuz bu
o zaman muhtemelen bira daha bekleyip bütçe arttıracağım

Top Bottom