Neler Yeni

Yardım RED SWITCH MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Bütçe
1600
Halihazırda Rampage KB-R81 kullanıyorum. Artık ölmeye başladı ve Blue Switch'ten kurtulmam gerekiyor.
Altec Lansing ALGK8614GR
HP Encoder
XPG Summoner var ucuzdan pahalıya. Genel isteğim %100 ama tüm türden model önerilerine açığım uygun fiyatlı olması daha önemli. Şimdiden teşekkürler.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hotswap önemli değil benim için modifiye ile uğraşmam. Hiç kullanmadım %60 garip geliyor. Hp nays ile 900tl ye geliyor.
Baya iyi fiyata geliyormus. Yani tam boy istiyorsan al direkt. Yuzde 60 yani alismasi uzun surmuyor ama noktalama falan bir tik ugrastiriyor fn kombinasyonu ile oldugu icin.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Baya iyi fiyata geliyormus. Yani tam boy istiyorsan al direkt. Yuzde 60 yani alismasi uzun surmuyor ama noktalama falan bir tik ugrastiriyor fn kombinasyonu ile oldugu icin.
Tamam o zaman anlaştık. Ben Wraith Prism'i sattığım anda Encoder alıyorum teşekkürler.

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele
Halihazırda Rampage KB-R81 kullanıyorum. Artık ölmeye başladı ve Blue Switch'ten kurtulmam gerekiyor.
Altec Lansing ALGK8614GR
HP Encoder
XPG Summoner var ucuzdan pahalıya. Genel isteğim %100 ama tüm türden model önerilerine açığım uygun fiyatlı olması daha önemli. Şimdiden teşekkürler.
Kemove K68

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Hot swap çok önemli hocam yarın öbür gün switch bozulursa çok derdini çekersiniz
Evet teknoloji işi şans işi. Şuan kullandığım klavye tertemiz ama satmaya karar verdiğim hafta N tuşunun ledi patladı W tuşu basmıyor üfleyince çalışıyor. 2 yıl oldu Hp daha iyi dayanır diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.5k civarına geliyor.

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele
Evet teknoloji işi şans işi. Şuan kullandığım klavye tertemiz ama satmaya karar verdiğim hafta N tuşunun ledi patladı W tuşu basmıyor üfleyince çalışıyor. 2 yıl oldu Hp daha iyi dayanır diye düşünüyorum.

1.5k civarına geliyor.
Tamam bütçen 1600 değil mi

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bu fiyatların assagisina zaten sadece Outemu vs. var 1370e falan Rk61 bulabilirsin daha assagisindada belirli özellikler olmaz
Hp Omen Encoder almayı düşünüyorum şuan. Cherry Mx Red. Ona ne diyorsun.

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele
Switcher güzel ama rgb değil, modifikasyona uygun değil, tam klavyeler bence gereksiz fazla yer kaplıyor şık değil ama kişiden kişiye değişir ve bilek desteği yok tam klavye olduğu için rahatsız eder mi bilmiyorum ama 1070tl gibi bi fiyata sadece switchleri için bile alınabilir

%10unuda nays geri verir 963 TL'ye falan gelmiş olur iyi olur

%60 istiyosan Redragon K617de olabilir sanırsam hotswap, rgb aynı zamanda redragon red switchlere sahip. Redragonda iyi markadır kötü değildir

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Switcher güzel ama rgb değil, modifikasyona uygun değil, tam klavyeler bence gereksiz fazla yer kaplıyor şık değil ama kişiden kişiye değişir ve bilek desteği yok tam klavye olduğu için rahatsız eder mi bilmiyorum ama 1070tl gibi bi fiyata sadece switchleri için bile alınabilir

%10unuda nays geri verir 963 TL'ye falan gelmiş olur iyi olur

%60 istiyosan Redragon K617de olabilir sanırsam hotswap, rgb aynı zamanda redragon red switchlere sahip. Redragonda iyi markadır kötü değildir
Şuan kullandığım model de rainbow. Klavyeye bakmıyorum ben genelde ışık modu bile değiştirmem. Gece baktığımda göreyim yeter benim için. Bilek desteği kullanmıyorum rahatsız ediyor. Uzun süre götürsün kafasındayım. 920 TL ye geliyor 900tl ye böyle switchli tam boy bulamadım ben de alayım dedim bakalım bir.

Top Bottom