Neler Yeni

Redbox iptal ediyorum aşama aşama

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Alt yapı geldiği için iptal etmeyi düşünüyorum. Bugün bayii'ye gidip soracağım sonra oradan gelen cevapla BTK'ya BTK'dan da bir sonuç çıkmazsa THH'ye kadar başvurmayı düşünüyorum. 24 ay taahhüt'ü feshetme hakkım var bu yüzden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada yaptığım her aşamada buraya sonuçlarıyla yazacağım. 24 ay taahhüt'ü nasıl iptal ederiz gibi bir konu olacak.

Son düzenleme:

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl taahhütü feshetme hakkın var ?
Anayasa'da yazdığına göre şöyle bir hakka hepimiz herhangi bir taahhütte mevcut telefon olur internet olur her şey olabilir.
1 yıl üzeri taahhütlerde tüketicinin Hiç bir koşul ve zorunluluk gerekmeksizin cayma bedeli ödemeden feshetme hakkı vardır.

YiG00zA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yiğit topci
Alt yapı geldiği için iptal etmeyi düşünüyorum. Bugün bayii'ye gidip soracağım sonra oradan gelen cevapla BTK'ya BTK'dan da bir sonuç çıkmazsa THH'ye kadar başvurmayı düşünüyorum. 24 ay taahhüt'ü feshetme hakkım var bu yüzden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada yaptığım her aşamada buraya sonuçlarıyla yazacağım. 24 ay taahhüt'ü nasıl iptal ederiz gibi bir konu olacak.
memun kaldın mı burda altyapı yok o yüzden düşünüyorum

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ufaktan işlemleri başlattım.
resim_2020-12-10_144316.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Enver süsme
Anayasa'da yazdığına göre şöyle bir hakka hepimiz herhangi bir taahhütte mevcut telefon olur internet olur her şey olabilir.
1 yıl üzeri taahhütlerde tüketicinin Hiç bir koşul ve zorunluluk gerekmeksizin cayma bedeli ödemeden feshetme hakkı vardır.
bunu bende düşündüm araştırdım ama THH kullanıcıların aleyhine karar vermiş çoğu kişide iyi araştır. Sana ceza kesmiyorlar sadece indirim yapılan fiyatı alıyorlar. yani kelime oyunu yapıyor yine alıyorlar senden o parayı. İnşallah ödemezsin ama durum böyle iyi araştır derim ben.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,555
İsim
Samet Kaya
1 Yıl üzeri derken 24 ay sözleşmemi yoksa herhangi bir sözleşmede 1 yıl kalmak mı

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,555
İsim
Samet Kaya

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap