Neler Yeni

Reddedildim... Öneri

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Niye engel atasin eger sevdigin biriyse ozur dile gec. Normal arkadasliga devam et sonra eger problem yok derse.

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,050
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Ya sonra yüzüme vurursa falan sen bana aşıktın tarzı
Yabancilarin oyle bir sey yapacagini sanmiyorum. Hele amerikali falansa hic oyle bir sey olmaz tabi senle arkadas kalmak istiyorsa. Yas ve olgunlukta onemli tabi bu konuda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha sizinde oyle acilmaniz kotu olmus. Yabancilar genel olarak iliskileri sevmez cogu friends with benefits kafasi takilir, bircok tanidigim var hepsi oyle. Sevgilisi olanlar bile digerleriyle oyle.

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,050
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yabancilarin oyle bir sey yapacagini sanmiyorum. Hele amerikali falansa hic oyle bir sey olmaz tabi senle arkadas kalmak istiyorsa. Yas ve olgunlukta onemli tabi bu konuda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha sizinde oyle acilmaniz kotu olmus. Yabancilar genel olarak iliskileri sevmez cogu friends with benefits kafasi takilir, bircok tanidigim var hepsi oyle. Sevgilisi olanlar bile digerleriyle oyle.
Daha arkadaşça ilerleyip öyle yaşamak dahamı zevkli olur acaba? dert yok bişey yok sadece arkadaşlık

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Daha arkadaşça ilerleyip öyle yaşamak dahamı zevkli olur acaba? dert yok bişey yok sadece arkadaşlık
Tabi daha eglenceli. Oyle birine acilinca aldigin sorumluluk cok fazla oluyor. Bana gore birine acilmak icin en az boyle 1-2 sene kesintisiz cok iyi arkadas falan olmaniz lazim. O surecte de bir seyler yasamaniz lazim. Birkac haftayla olacak bir sey degil bu eger gonul eglendirmek istemiyorsaniz. Ki gonul eglendirmek isteseniz bile dedigim gibi "Friends with benefits" iliskisi her zaman en ideali. Cunku ciddiyet falan yok. Turkiyeye daha ithal edemedigimiz batili iliskilerden f*ckbuddy geldi bu gelmedi.

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,050
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
Tabi daha eglenceli. Oyle birine acilinca aldigin sorumluluk cok fazla oluyor. Bana gore birine acilmak icin en az boyle 1-2 sene kesintisiz cok iyi arkadas falan olmaniz lazim. O surecte de bir seyler yasamaniz lazim. Birkac haftayla olacak bir sey degil bu eger gonul eglendirmek istemiyorsaniz. Ki gonul eglendirmek isteseniz bile dedigim gibi "Friends with benefits" iliskisi her zaman en ideali. Cunku ciddiyet falan yok. Turkiyeye daha ithal edemedigimiz batili iliskilerden f*ckbuddy geldi bu gelmedi.
Tamamdır çok sağol

Top Bottom