Ya sonra yüzüme vurursa falan sen bana aşıktın tarzıNiye engel atasin eger sevdigin biriyse ozur dile gec. Normal arkadasliga devam et sonra eger problem yok derse.
Yabancilarin oyle bir sey yapacagini sanmiyorum. Hele amerikali falansa hic oyle bir sey olmaz tabi senle arkadas kalmak istiyorsa. Yas ve olgunlukta onemli tabi bu konuda.Ya sonra yüzüme vurursa falan sen bana aşıktın tarzı
ben olsam engellerdimYabancı bir kızla konuşuyordum bir kaç haftadır duygularımı ifade edince ''disgusting , eww'' gibi şeyler söyledi napim engel atıyımı?
Daha arkadaşça ilerleyip öyle yaşamak dahamı zevkli olur acaba? dert yok bişey yok sadece arkadaşlıkYabancilarin oyle bir sey yapacagini sanmiyorum. Hele amerikali falansa hic oyle bir sey olmaz tabi senle arkadas kalmak istiyorsa. Yas ve olgunlukta onemli tabi bu konuda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha sizinde oyle acilmaniz kotu olmus. Yabancilar genel olarak iliskileri sevmez cogu friends with benefits kafasi takilir, bircok tanidigim var hepsi oyle. Sevgilisi olanlar bile digerleriyle oyle.
doğal pre workoutYabancı bir kızla konuşuyordum bir kaç haftadır duygularımı ifade edince ''disgusting , eww'' gibi şeyler söyledi napim engel atıyımı?
Tabi daha eglenceli. Oyle birine acilinca aldigin sorumluluk cok fazla oluyor. Bana gore birine acilmak icin en az boyle 1-2 sene kesintisiz cok iyi arkadas falan olmaniz lazim. O surecte de bir seyler yasamaniz lazim. Birkac haftayla olacak bir sey degil bu eger gonul eglendirmek istemiyorsaniz. Ki gonul eglendirmek isteseniz bile dedigim gibi "Friends with benefits" iliskisi her zaman en ideali. Cunku ciddiyet falan yok. Turkiyeye daha ithal edemedigimiz batili iliskilerden f*ckbuddy geldi bu gelmedi.Daha arkadaşça ilerleyip öyle yaşamak dahamı zevkli olur acaba? dert yok bişey yok sadece arkadaşlık
Tamamdır çok sağolTabi daha eglenceli. Oyle birine acilinca aldigin sorumluluk cok fazla oluyor. Bana gore birine acilmak icin en az boyle 1-2 sene kesintisiz cok iyi arkadas falan olmaniz lazim. O surecte de bir seyler yasamaniz lazim. Birkac haftayla olacak bir sey degil bu eger gonul eglendirmek istemiyorsaniz. Ki gonul eglendirmek isteseniz bile dedigim gibi "Friends with benefits" iliskisi her zaman en ideali. Cunku ciddiyet falan yok. Turkiyeye daha ithal edemedigimiz batili iliskilerden f*ckbuddy geldi bu gelmedi.
Aklıma durduk yere bu geldiYabancı bir kızla konuşuyordum