Neler Yeni

Reddedilme Anısı forumdakilerin

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
orta tipte biriydi zaten çok uçuk biri değildi iletişimim devam etmiyor tartıştık zaten son konuşmamızda gelenek ona açılmaktı açılmak değildi
Hocam muhafazakar kalalım geleneği reformize etmeyelim diyorsunuz yani : )

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,615
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,615
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Tarık Emir
Bakalım forumda kaç tane yürekli yıkık var
24 ocak günü arkadaştık.Birini sevdiğimi biliyordu kız ama kendisinin olduğunu bilmiyordu.Bazıları için normal bazıları için anormal olduğu için açılmadan önce kendisini resmen kendisine sormuştum başka biri olarak.Açılmadan önce bana gaz veren kişiydi ama açıldıktan sonra hiçbir şeyim oldu.Hâlâ seviyorum ama olmayacağınıda biliyorum.Hayatta en değişik duyguları ve sonradan derin yara olan mutluluklarımı yaşadım onda çok çabaladım sevgili olmak için değil onun daha iyi olabilmesi için ve yine çabalamaya devam ederim ama o değerbilmezliğe devam eder.

Arabasevdalısı

80+ Bronze
24 ocak günü arkadaştık.Birini sevdiğimi biliyordu kız ama kendisinin olduğunu bilmiyordu.Bazıları için normal bazıları için anormal olduğu için açılmadan önce kendisini resmen kendisine sormuştum başka biri olarak.Açılmadan önce bana gaz veren kişiydi ama açıldıktan sonra hiçbir şeyim oldu.Hâlâ seviyorum ama olmayacağınıda biliyorum.Hayatta en değişik duyguları ve sonradan derin yara olan mutluluklarımı yaşadım onda çok çabaladım sevgili olmak için değil onun daha iyi olabilmesi için ve yine çabalamaya devam ederim ama o değerbilmezliğe devam eder.
Forumda ne kadar reddedilmiş varsa bjk li
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reddedilme anısı yazan ikincş muçi profilisin bitanede bişeyler yazan al musrati var

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Boşver kk bi kız için üzülmene değmez neler neler var okumuşsundur zaten diğer mesajlarıda gelenek haline bile getiren var açılmayı forumda

Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Tarık Emir
Boşver kk bi kız için üzülmene değmez neler neler var okumuşsundur zaten diğer mesajlarıda gelenek haline bile getiren var açılmayı forumda
Hocam anlatsam destan olacak şey var kısa kestim ama unutmam gerekiyor dediğiniz gibi ama bilmiyorum istisnam gibi kız unutamıyorum,acı çektiğin halde unutmam istemiyorum.

haiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
haiko haikoloji
Reddedilmedim çünkü hayatımda hiç teklif etmedim. Bana teklif eden biri olmuştu, karşısında donup kalmıştım; sonra o teklif eden kişi tarafından dudağımdan öpülmüştüm. Çok sinirlenmiştim ama😠

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Reddedilmedim çünkü hayatımda hiç teklif etmedim. Bana teklif eden biri olmuştu, karşısında donup kalmıştım; sonra o teklif eden kişi tarafından dudağımdan öpülmüştüm. Çok sinirlenmiştim ama😠
Hocam anlatsam destan olacak şey var kısa kestim ama unutmam gerekiyor dediğiniz gibi ama bilmiyorum istisnam gibi kız unutamıyorum,acı çektiğin halde unutmam istemiyorum.
İlk sayfada benimde hikaye var , reddedilmedim aslında ama bir kızı sevince onu kötü bir döneminde acıların yerine arzuluyorsun mantık çok basit

Top Bottom