Tabi ki de redmi note 12 düz redmi ler alınmaz redmi note 12 her türlü alıyor işlemci konusunda ekran konusunda kamera konusunda her türlü note 12 alıyor redmi 12 gram önermiyorum benim abimde redmi 10 2022 model var bir birsürü sorunu var örnek olarak eğer pubg tarzı oyunlarda jiroskop açacaksan jiro çok gecikiyor burada Sana redmi note 12 tavsiye ederim ve vergi indirimi ne olur bilmiyorum.Note 12 8800TL - 12 7700TL Bunlar alınır mı?. nasıldır. Birde vergi indiriminden yararlanırmı ? Farkları nelerdir ?
Note 12 öneriniz yani. Vergi indirimini araştırırım. Olmasa sorun yok zaten ucuz.Tabi ki de redmi note 12 düz redmi ler alınmaz redmi note 12 her türlü alıyor işlemci konusunda ekran konusunda kamera konusunda her türlü note 12 alıyor redmi 12 gram önermiyorum benim abimde redmi 10 2022 model var bir birsürü sorunu var örnek olarak eğer PUBG tarzı oyunlarda jiroskop açacaksan jiro çok gecikiyor burada Sana redmi note 12 tavsiye ederim ve vergi indirimi ne olur bilmiyorum.
alınır mı? hocam alıp pişman olmayalım.Günlük kullanım amacıyla alınır. Note 12 den yazıyorum. Özellikle 120hz olmasını çok begendim ben.
Hocam vergi indirimi bandında ben bunu tercih ettim. A34 bile indirime girdi ama almadım çünkü arkadasimda var ve memnun değil. M serisini de pek onermediler. Redmi 9 dan geçtim Redmi Note 12 ye. Kamerası kimseyi tatmin etmez öncelikle onu söyleyeyim. Eski telefonumunki bile daha iyiydi. Ancak benim için önemli olan ekran, şarj ve günlük işlerim. O yüzden bu bantta *bence* alınır.alınır mı? hocam alıp pişman olmayalım.
Terimlerin hiçbirini anlamadım ama umarım süper bişeydirNote 12 öneririm. Aktif olarak kullanıyorum, memnunum. Bootloader kilidini açıp root atmanızı da tavsiye ederim. Magisk modülleriyle çok daha akıcı bir deneyim sunuyor. Stok hâli biraz hantal ve kontrol merkezi şeffaf değil, gri. Xiaomi düşük seviye bir cihaz olarak gördüğü için şeffaf kontrol merkezi özelliğini kapatmış. Halbuki kolaylıkla üstesinden geliyor SoC, aktif ettim modül sayesinde.