Bu telefon hocam 8a değilben vermezdim kullandım redmi 8a 1500tl ye yakın bi fiyata satmıştım sanırım ama 800 den fazla vermem oda bataryası vs iyi gidiyordu ekranı fena değildi onun yerine iki tane lg g4 alırım birinin şarjı bitince diğerine geçerim
Daha ne olsun bedava.Bu telefon hocam 8a değil
Xiaomi Redmi 8 64 GB Cep Telefonu
Xiaomi Redmi 8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
ha pardon karıştırmışım bu alınırBu telefon hocam 8a değil
Xiaomi Redmi 8 64 GB Cep Telefonu
Xiaomi Redmi 8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Verilir
İdare eder mi beni pekiDaha ne olsun bedava.
O kadar mi kötüHocam acayip zor durumda kalmadyısan kesinlikle tercih etme. İşlemci çöp Cihaz eline geçer geçmez kasmaya başlar.
Bu birazda daha önce iyi bir telefon kullanıp kullanmadığınıza bağlı bundan daha iyi bir cihaz kullanmadıysanız çok kanser olmazsınız. Bu cihaz tek seçeneğiniz değilse tercih etmeyiniz.İdare eder mi beni peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
O kadar mi kötü
Evet sd işlemciler genel olarak iyi oluyor ama bu işlemci giriş seviyesininde giriş seviyesi birde üzerine xiaominin bozuk yazılımı var siz hesap edin.verilir hocam sd işlemcilerde sorun yaşayacağını sanmam genel olarak sd işlemcili telefonlar güzel oluyor
hocam giriş seviye sd işlemci ile ben vivo marka bir telefon kullandım vivoda sorun olmuyorsa xiaomide sıkıntı olmayacaktırBu birazda daha önce iyi bir telefon kullanıp kullanmadığınıza bağlı bundan daha iyi bir cihaz kullanmadıysanız çok kanser olmazsınız. Bu cihaz tek seçeneğiniz değilse tercih etmeyiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet sd işlemciler genel olarak iyi oluyor ama bu işlemci giriş seviyesininde giriş seviyesi birde üzerine xiaominin bozuk yazılımı var siz hesap edin.
Bendede önceden sd 450 işlemcili bir Huawei telefon vardı evet problemsiz işlemciler ısınma dertleri yok güç harcamıyorlar ama işlemciye biraz yük binmeye başlayınca direk yamuluyorlarhocam giriş seviye sd işlemci ile ben vivo marka bir telefon kullandım vivoda sorun olmuyorsa xiaomide sıkıntı olmayacaktır