Daha çok bilgi ekleyebilir misin?Soru başlıkta annemin telefonu telefon aşırı derece de kasıyor nasıl çözebilirim bu sorunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Up up up
28 gb yer dolu bi aralar surekli telefonunuza virüs bulasmısti diyodu antiviurus indirdi ve bidaha demedi apk da yokDaha çok bilgi ekleyebilir misin?
Hafızası ne kadar dolu?
APK uygulamalar var mı?
Virüs bulaşmış olabilir mi?
Hard reset yapmak benimde aklıma geldi ama korkuyorum telefona bişey olursa diyeCihazınızı hard reset yaparak sıfırlayın. Düzelmezse güncelleme yapın.
Hafıza dolu olduğu için kasabilir. Telefonlarda ki antivirüs uygulamaları pek işe yaramaz.28 gb yer dolu bi aralar surekli telefonunuza virüs bulasmısti diyodu antiviurus indirdi ve bidaha demedi apk da yok
Hard reset yapmak benimde aklıma geldi ama korkuyorum telefona bişey olursa diye
Hayır, bir şey olmaz. Ayarlar bölümünden de sıfırlayabilirsiniz.28 gb yer dolu bi aralar surekli telefonunuza virüs bulasmısti diyodu antiviurus indirdi ve bidaha demedi apk da yok
Hard reset yapmak benimde aklıma geldi ama korkuyorum telefona bişey olursa diye
ayarlardan telefonu sıfırlasam olurmuHafıza dolu olduğu için kasabilir. Telefonlarda ki antivirüs uygulamaları pek işe yaramaz.
Hard reset atmanız şuanlık en iyisi olur. Korkulacak bir şey değildir.
İlla atmayacaksın yani hard resetayarlardan telefonu sıfırlasam olurmu