Neler Yeni

🔥İndirim Redmi buds 6 play 300₺ (KUPONSUZ)

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Mustafa tsn
Uygulamaya özel ilk siparişte sepette 300₺yle düşüyor
https://www.pazarama.com/xiaomi-red...aklik-black-p-6941812791240?magaza=mediamarkt
IMG_3074.jpeg

Son düzenleme:

ufubo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Ufuk Bircan Özkan
Pardon, son 6 aylık siparişleri gösteriyormuş varsayılan olarak, daha öncesinde siparişim varmış.
Bende 449 gözüküyor sayfada da sitede de. Henüz hiç alışverişim yok benim de. 150'nin yanındaki oka tıklayınca indirimin detaylarını gösteriyor olabilir mi?

eneskaya6

80+ Silver
uygulamadı

uygulamaya özel ilk siparişte

eneskaya6

80+ Silver
banka puanları gecerli biriktiren varsa bunu alabilir. puanla bedavaya geldi eyw

• Beğen
Reaksiyonlar: Mtsn

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,407
İsim
Diyarhan
Kalitesi nasıldır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önce iptal edilen yağ siparişim olduğu için vermedi kampanya indirimi.

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Mustafa tsn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kalitesi nasıldır?

Ben beyazını kullanıyprum öyle bassla tizle işim yok günlük muzik dinleyemeye diyorsan süper telefonla konuşurkende idare ediyor 6/10 veririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
ibrahim enes
Kalitesi nasıldır?

Ses kalitesi: 300 liradan ne bekliyorsan tam olarak o. Kötü ama alışılıyor bi süre sonra.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
Sanal İstanbul kart ile ödemeye %25 nakit iade var alacak arkadaşlar değerlendirebilir

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Ben beyazını kullanıyprum öyle bassla tizle işim yok günlük muzik dinleyemeye diyorsan süper telefonla konuşurkende idare ediyor 6/10 veririm
Telefonla konusurken ses kalitesi bayagi kotu bence hele ki cok bagiramayacagin yerlerde kullanamiyorsun genel olarak
Konustugum karsi taraf genel olarak bana bu seyleri soyledi
He tabii konusmalarim disardaydi istanbulda hava bayagi esiyor son zamanlarda ruzgar seslerinden sikayetciydiler genelde kapali ortamda konusursaniz ses kalitesi iyidir muhtemelen

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Mustafa tsn
Telefonla konusurken ses kalitesi bayagi kotu bence hele ki cok bagiramayacagin yerlerde kullanamiyorsun genel olarak
He tabii konusmalarim disardaydi istanbulda hava bayagi esiyor son zamanlarda ruzgar seslerinden sikayetciydiler genelde kapali ortamda konusursaniz ses kalitesi iyidir muhtemelen
seninde dediğin gibi dışarıda rüzgar sesi geliyor diyolar kapalı alanda iyi sesi ama genede konuşman anlaşılıyor dışarıda da içerde de

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Göktuğ Demircan
rüzgar sesi her türlü oluyor hocam bende anker q30 var 2 bin tl gibi bir fiyata aldım yine hayvan gibi rüzgar sesi alıyor telefonla konuşurken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,635
Üyeler
166,245
Son üye
Mortes
Top Bottom