eko ekocan
80+
- Reaksiyon skoru
- 104
Haber veren arkadaşa teşekkürler bu paraya almaya değer kolay gelsin
Gercekten zaten sabahlari genelde duraklarda konusmam gerekiyor benim istanbul son gunlerde cok ruzgarli oldugundan hicbir sekilde o sorunu asamadim ama ruzgarsiz havada da denemedim daha o yuzden o konuda yorum yapmadim.rüzgar sesi her türlü oluyor hocam bende anker q30 var 2 bin tl gibi bir fiyata aldım yine hayvan gibi rüzgar sesi alıyor telefonla konuşurken
Merhaba125 koduyla 324 tl ye düşüyorİndirim bitti galiba başlığı düzeltin isterseniz
Merhaba125 koduylamı aldınız hocamHaber veren arkadaşa teşekkürler bu paraya almaya değer kolay gelsin
evetMerhaba125 koduyla 324 tl ye düşüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba125 koduylamı aldınız hocam
tek fark 24 tl ilk sipariş
Aynen hocam bende 1750tlye felan aldım 1.5yıldır aktif olarak kullanıyorum ses kalitesi vs gayet güzel kulaklık ama mikrofon olarak çokta iş görebilecek bir mikrofonu yok ama çokta kulaklıktan konuşmayı seven birisi olmadığım için beni etkilemiyor belki bunuda bazen derslerde hocayı dinlemediğim için kulağıma takmaya alırım bilemedimrüzgar sesi her türlü oluyor hocam bende anker q30 var 2 bin tl gibi bir fiyata aldım yine hayvan gibi rüzgar sesi alıyor telefonla konuşurken