Neler Yeni

🔥İndirim Redmi buds 6 play 300₺ (KUPONSUZ)

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Erkan
Haber veren arkadaşa teşekkürler bu paraya almaya değer kolay gelsin

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
rüzgar sesi her türlü oluyor hocam bende anker q30 var 2 bin tl gibi bir fiyata aldım yine hayvan gibi rüzgar sesi alıyor telefonla konuşurken
Gercekten zaten sabahlari genelde duraklarda konusmam gerekiyor benim istanbul son gunlerde cok ruzgarli oldugundan hicbir sekilde o sorunu asamadim ama ruzgarsiz havada da denemedim daha o yuzden o konuda yorum yapmadim.
Ben de q10 var eski ilk modelinden onda da ayni sorun vardi q30da da varsa gercekten o sorunun cozumu yok galiba

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
rüzgar sesi her türlü oluyor hocam bende anker q30 var 2 bin tl gibi bir fiyata aldım yine hayvan gibi rüzgar sesi alıyor telefonla konuşurken
Aynen hocam bende 1750tlye felan aldım 1.5yıldır aktif olarak kullanıyorum ses kalitesi vs gayet güzel kulaklık ama mikrofon olarak çokta iş görebilecek bir mikrofonu yok ama çokta kulaklıktan konuşmayı seven birisi olmadığım için beni etkilemiyor belki bunuda bazen derslerde hocayı dinlemediğim için kulağıma takmaya alırım bilemedim

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,577
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Oylesine alicam maksat yolda kabloyla ugrasmayayim diye zaten bedava ama disariya cok ses vermesini de istemem ses yalitimi nasil?

Top Bottom