Neler Yeni

redmi note 10 4gb ram vs 6 gb ram

abiss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes Beyaz
Beyler telefonda 4 gb ram ile 6 gb ram arasında çok fark olurmu yani ben telefondan oyun oynayan birisi değilim whasapp instagram gibi normal sosyal medya uygulamları kulanmaktayım bana bir etkisi olurmu sizde 4 gb yerine 6 almalımıyım?

YusufArda000

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Çok ağır işler yapmıyorsan 4 yeterli ama bütçe varsa 6 seçin.

abiss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes Beyaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim 4 seçeceğim bütçe sorun biraz kendimi zorlamaya değmez ama anladığım kadarıyla?

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
Beyler telefonda 4 gb ram ile 6 gb ram arasında çok fark olurmu yani ben telefondan oyun oynayan birisi değilim whasapp instagram gibi normal sosyal medya uygulamları kulanmaktayım bana bir etkisi olurmu sizde 4 gb yerine 6 almalımıyım?
Oyun Oynuyorsan 6

Oynamiyorsan 4 bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Eren Kaya
Ram 6gb olması daha uzun ömürlü olmasını sağlayabilir, ayrıca ram miktarının çok olması oyunla o kadarda alakası yok. Daha fazla ram daha fazla uygulamalanın arka planda çalışabilmesini sağlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok ağır işler yapmıyorsan 4 yeterli ama bütçe varsa 6 seçin.
Eğer çok paranız yoksa ve ağır bir işte para kazaniyorsanız her zaman daha kaliteli ürün almanız daha iyi bir tasarruf olur.

Top Bottom