Neler Yeni

Redmi note 10 pro fabrika jelatini korur mu?

Reaksiyon skoru
10
arkadaşlar tekrardan merhaba kısa süre önce aldığım telefon olan Redmi note 10 pro nun ekranında ufak bir fabrika jelatini olduğnu fark ettim sizce bu nekadar korur? telefonu arasıra dalgınlıkla düşüren birisiyim. ve eğer ekran koruma camı taktırırsam bunun sökülmesi şart mı? teşekkürler.

Cam koruma olsa da kırılabilen ekranlar oluyor düşürmeye bağlı olarak. Dikkat ettiğin sürece çizilmeye karşı yeterli olur o jelatin.

Jelatin ekrana karşı darbeler ve çizimlere karşı belirli bir seviyeye kadar koruyabiliyor. Onun dışında cam taktırmak isterseniz jelatini söktürmeniz gerekiyor.

arkadaşlar tekrardan merhaba kısa süre önce aldığım telefon olan Redmi note 10 pro nun ekranında ufak bir fabrika jelatini olduğnu fark ettim sizce bu nekadar korur? telefonu arasıra dalgınlıkla düşüren birisiyim. ve eğer ekran koruma camı taktırırsam bunun sökülmesi şart mı? teşekkürler.
Jelatin darbeye karşı korumaz.
Parmak izini, küçük çiziklerin olmasını, bir miktar tozu engeller.
O kadar.

Pek koruyuculuğu iyi değil ama idare eder. Çok düşüren biri değilsen bence gerek yok.

Jelatin sadece ciziklere karşı korur benim 1 aylık telefonumda ekran kırılmıştı jelatin sağlamdı

Ben yeni mi 11 lite aldım taktırmadım bide telefonu hor kullanırım ama Bi sıkıntı olmaz sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,730
Üyeler
173,247
Son üye
ekrem34
Geri