Neler Yeni

Redmi note 10s çökme sorunu

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mert Aydınlı
Birkaç gün önce sıfır aldığım redmi note 10s (8 gb ramlı olan)pubg mobilde FPS 20lere kadar düşüyor drop yiyorum ve az önce çatışırken zırrrrtttttt sesi çıkarttı telefon ve 1 FPS oldu nasıl düzeltebilirim dropları ve kasmayı

Not: grafiklerde 60 FPS seçili
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up

Son düzenleme:

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
Semih Boran
Birkaç gün önce sıfır aldığım redmi note 10s PUBG mobilde FPS 20lere kadar düşüyor drop yiyorum ve az önce çatışırken zırrrrtttttt sesi çıkarttı telefon ve 1 FPS oldu nasıl düzeltebilirim dropları ve kasmayı

Up
Helio g95 ısınan bir soc. Yapacak pek bir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Fevzi Korkmaz
Birkaç gün önce sıfır aldığım redmi note 10s PUBG mobilde FPS 20lere kadar düşüyor drop yiyorum ve az önce çatışırken zırrrrtttttt sesi çıkarttı telefon ve 1 FPS oldu nasıl düzeltebilirim dropları ve kasmayı

Up
Telefon aşırı ısınıyorsa normal diye düşünüyorum

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
Semih Boran
8000 TL bütçeye başka alacak cihazmı var ve eskiden aynısından kullanıyordum böyle deildi
Gayet de var. Realme 9 pro var mesela. HDR devre dışı romunda ama panelde var. IPS LCD 120 hz de var. Mono hoparlörlü olması ve 1080p 30 fps video çekmesi eksisi ama sd 695, helio g95'ten performanslı benzer soc olmalarına rağmen. Adrenoların sürücüleri düzgün. Malilerde sorun var.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
çözemezsin.
deli gibi ısınan bir telefon almışsın
yeni aldıysan iade et
2 yıl boyuca kullandım kısın hiç ısınmazdı yazında çok uzun kullanınca ısınırdı ama pubg de hiç 60 fps in altına düşmezdı

yani deli gibi ısınan bir işlemci değil !

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mert Aydınlı
2 yıl boyuca kullandım kısın hiç ısınmazdı yazında çok uzun kullanınca ısınırdı ama PUBG de hiç 60 fps in altına düşmezdı

Evet bende 2021 yılında 6 GB lı olandan vardı kasmıyordu şuan 8 gblik modelini aldım ama bunda drop sorunu var

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,473
İsim
Emre
Discord
necromancerr
2 yıl boyuca kullandım kısın hiç ısınmazdı yazında çok uzun kullanınca ısınırdı ama PUBG de hiç 60 fps in altına düşmezdı

Oyuna pek uygun bi telefon değil cod mobile ile denediğimde 2. maçtan sonra telefon alev oluyordu geçtiğimiz ilkbaharda bunu test ettim arkadaşın isteğiyle günlük kullanımda bi sorununu görmedim ancak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,710
Üyeler
163,209
Son üye
Xiyxs
Top Bottom