Arkadaşlar Telefonum Sürekli Main Menüde Takılmaya Başladı reboot ettiğimde açılıyor ama main menüye devam ediyor nv data corrupted hatasını araştırdım ancak birçok dosya önüme çıktı yabancı kaynaklardan güvenemedim yardımcı olur musunuz?
özelden telegram veya discord iletin halledelimyurt dışı telefon galiba evet
yani bu videoyu bende gördüm ama elimdeki telefonun dosyaları bununla aynımı bilmiyorum telefona ekstra zarar vermek istemem o videoda note 10s yokbende oldu
Bu video ile çözdüm
bu hatayla bende geçen karsilastim cihazim note 8 pro yd güncelleme sonrası bu hata oldu bu hatanin çözümü için cihaz modeline uygun modem dosyası diye birsey var kendim yapcaktim ama dosyayı bulamadim telefoncuya verdim o hallettiyani bu videoyu bende gördüm ama elimdeki telefonun dosyaları bununla aynımı bilmiyorum telefona ekstra zarar vermek istemem o videoda note 10s yok
Bilen birini bulup ona kurturtabilirsin, 100TL civarı yaparlaryani bu videoyu bende gördüm ama elimdeki telefonun dosyaları bununla aynımı bilmiyorum telefona ekstra zarar vermek istemem o videoda note 10s yok
bendede aynısı oldu çalışıyorum diye gidemiyorumda banada yardımcı olurmusunözelden telegram veya discord iletin halledelim